Hírek

Szoros a küzdelem a teremben

Labdarúgás

2015. január 8.

Félidejéhez érkezett a PSN Zrt. által szervezett teremlabdarúgó-bajnokság, amely során három osztályban játszanak izgalmas mérkőzéseket a csapatok.

Szoros a küzdelem a teremben

Az első osztályban jelenleg a Csofém SE áll az élen, de akár át is veheti a vezetést a kispályás bajnokságban a Szuperligát megnyerő Linox Róth-Ker., amely együttes egy mérkőzéssel kevesebbet játszott vetélytársainál. A harmadik helyen a Duplex Rota áll. A negyedik és ötödik helyen pontegyenlőség van a Kácsor Síremlék és a 2014-es Pécs Város terembajnoka cím birtokosa, a Nojo között. Hatodik pozícióban szerénykedik a Forza Yellows, a tabella legalján pedig a pontnélküli Diana Vendéglő található.

A másodosztályt vezető Tubák Kesztyű hat ponttal elhúzott követőitől, az együttes játékosai hét mérkőzésből csak egyszer nem tudtak győzni, a meglepetéscsapatnak számító Kapu-Babe FC ellen játszottak döntetlent. A második és harmadik helyen pontegyenlőséggel áll a Duraku Pékség és a Bolkó Reklám, előbbi csak kedvezőbb egymás elleni mérlegének köszönheti a jobb pozícióját. A tabella végén a Szinkrón Barkács és a pontot nem szerző Nyócegy található.

Az egyetlen hibátlan együttes a Szenior csoportban van, a Rudi Trans hat ponttal előzi meg a Duplex Rotát és a harmadik Fix-Ház Kft.-t. A tabella alján a Suba FC, a Bioszoft és a Pécsi Lelkes csapatai állnak. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán