Hírek

A Csofém SE a terem bajnoka

Labdarúgás

2015. február 23.

A korábbiakhoz hasonlóan idén is a Lauber Dezső Sportcsarnok adott otthont a Pécs város terembajnoka címért folyó kispályás teremlabdarúgó-torna fináléjának, amelyet február 21-22-én rendeztek.

A Csofém SE a terem bajnoka

Az egész télen át tartó teremkupa-sorozat méltó lezárásaként izgalmas és élvezetes mérkőzéseket rendeztek a Fürge Nyuszi-kupáért kiírt torna döntőjében, amely végén a dobogó legfelső fokára az alapszakaszban is magabiztos teljesítményt nyújtó Csofém SE játékosai állhattak fel, akik az előző évi győztest, a Nojo együttesét előzték meg. A győzteseknek járó felszerelést azonban igazán szoros összecsapáson szerezte meg az aranyérmes, mindössze büntetőkkel tudott felülkerekedni a Nojón.

A bronzmérkőzésen a Linox Róth-Ker. kiegyensúlyozott játékkal verte meg a Kácsor Síremlék gárdáját. A torna gólkirálya Gál Gergő (Csofém SE) lett, aki ötször talált be az ellenfelek kapujába. A legjobb kapusnak a korábbi NB I-es hálóőrt, Herbert Rolandot (Linox Róth-Ker.) választották.

Az alsóházi kupában izgalmas csoportmérkőzéseket láthattak az érdeklődők, a negyeddöntőkben pedig gólgazdag találkozók színesítették a programot, a négy mérkőzésen huszonkét gól született. Az elődöntőkből végül a Diana Vendéglő és a Forza Yellows jutott a fináléba, ahol az 1-1-es döntetlent követően előbbi csapat nyert büntetőkkel. A harmadik helyet a Suba FC szerezte meg, amely a végül negyedik Kapu-Babe FC-t győzte le. A szombati nap legtöbb gólját a Diana Vendéglő játékosa, Kovács Lajos szerezte, a legjobb kapusnak járó címet pedig Hesz Ádám, a Forza Yellows hálóőre érdemelte ki.

 

Kapcsolódó galéria
2015. február 23. Pécs városi teremlabdarúgó-bajnokság a Fürge Nyuszi-kupáért, döntő
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán