Hírek

Újabb szenzációval készül a Kyllynts

Vízilabda

2015. március 5.

A PSN Zrt. Sportiskola két vízilabdázója, Böröcz Ferenc és Wekler Gábor amellett, hogy a medencében remekel, a színpadon is jól teljesít, a pólósokból álló „Kyllynts” nevű formáció jelentkezett az ország első Youtube-tehetségkutatókjára.

Újabb szenzációval készül a Kyllynts

A „Pólódalt” a fiúk a Sportiskolás bemutatkozón és különböző gálákon is nagy sikerrel adták elő, a fiúk elmondása szerint a duó most sem ül a babérjain, az iskola és az edzések mellett folyamatosan készítik az új dalokat. 

- Nagyjából mindketten ugyanazt az utat jártuk be a vízilabdázás előtt. Én Pécsváradon úsztam, Franky pedig itt, Pécsen tanulta meg a sportág alapjait. A testfelépítésünk miatt felfigyeltek ránk a vízilabdázók, így 8-9 éve el is kezdtünk pólózni. A zenélés pedig teljesen spontán módon kezdődött, mindkettőnk rendelkezik zenei múlttal, Franky zongorázott, én először trombitán játszottam, később tenoron, majd az edzéseken összebarátkoztunk és korán fény derült arra, hogy mindketten szeretjük a rap zenét. Így hamar barátok lettünk, majd megalakult a Kyllynts formáció is – mondta Wekler Gábor. 

- Természetesen folyamatosan dolgozunk az újabb projekteken, a közeljövőben várható egy közös, dallamos dal, amelyben az egyik lány ismerősünk fog énekelni. Március 15. alkalmából tervezek egy művészibb alkotást is, Gabo pedig egy angol számot szeretne kiadni hamarosan – vázolta a terveket Böröcz Ferenc. 

A Pólódal videóklipje: https://www.youtube.com/watch?v=wxN2HIAvH40&list=PLvx67hYFXmbKDwJRVWeVpcjaSl61BsSFt

 

Kapcsolódó videó
2014. szeptember 20. Kyllynts - Pólódal a PSN Zrt.-Sportdélutánon
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. május 5.

Újabb érmek a lövészektől

2021. május 3.

Aktuális heti versenyek

Torna 2021. május 3.

Ezüstérmet szereztek a legkisebbek

Szinkronúszás 2021. május 3.

Ezúttal Pécsen remekeltek a szinkronúszók