Hírek

A magyar páros Tokióban is a legjobb lett

Aerobik

2015. április 6.

A PSN Zrt. Sportiskola aerobikosa, Bali Dániel a Flex-HD sportolójával, Hegyi Dórával felnőtt páros kategóriában aranyérmet szerzett a Japánban megrendezett világkupán.

A magyar páros Tokióban is a legjobb lett

Szenzációsan szerepeltek a magyar aerobikosok Tokióban, az elmúlt tíz évben hazánk képviselői nem szereztek még annyi érmet a Suzuki Világkupán, mint idén.

- Huszonkét ország legjobbjai vettek részt Tokióban, ha valamihez hasonlítanom kéne, akkor azt mondanám, hogy olyan ez a verseny, mint a Forma 1-ben a monacói nagydíj. A világbajnokságokon indulók többsége ezen a megmérettetésen is rajthoz állt, azt gondolom, hogy óriási megtiszteltetés felállni a dobogóra és aranyérmet szerezni a Suzuki Világkupán. Nagyon jó előjel ez a győzelem a bakui Európai Játékok előtt. A páros a többszörös világbajnok spanyol kettőssel holtversenyben nyert aranyérmet, ez is jól mutatja, hogy helyünk van a legjobbak között – mondta Réfi Eszter, a PSN Zrt. Sportiskola aerobik szakosztályának vezetőedzője, akinek munkáját a páros felkészítésében a Flex HD két trénere, Kovácsné Laurinyecz Julianna és Kovács Judit segítette.

Bali Dániel a páros aranyérem mellett egyéniben a tizedik helyen végzett. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2021. március 8.

Aktuális heti versenyek

Korcsolya 2021. március 8.

Ezüstérmet szerzett a férfiváltó a vb-n

2021. március 5.

Folytatódnak az edzések