Hírek

Félmaraton Pécs és Orfű között

Atlétika

2015. május 14.

Az első Pécs - Orfű félmaratoni futóversenyt rendezik meg május 23-án, egyéni, illetve váltó kategóriákban is.

Félmaraton Pécs és Orfű között

A Pécs Fuss Velem Szabadidő és Sportegyesület különleges futóversenyre csábítja a futás szerelmeseit május 23-án. A pécsi Dacathlon áruház parkolójából 10.00 órakor induló versenytáv több mint a felét - forgalomtól elzártan - aszfaltozott kerékpárúton, erdei tájon áthaladva tehetik meg a résztvevők, majd miután átszelték a Nyugat-Mecsek lankáit, festői környezetben érkeznek meg Orfűre, a strand előtti nagy parkolóba.
A versenyt követően - jó idő esetén - az Aquapark Élményfürdőben pihenhetik ki a célba érők az embert próbáló mecseki emelkedők legyőzése utáni izomlázat, majd egy könnyed ebéd után (amelyre a futók a szervezők vendégei) délutáni programok keretében hallgathatják meg az eredményhirdetést. A résztvevők ugyanakkor 50% kedvezménnyel válthatnak belépőt a magyarhertelendi élményfürdőbe is
, míg a pécsi rajtnál és az orfűi célban is sportmasszőrök segítik - ingyenesen - a futókat.
A verseny nem titkolt célja, hogy a sportrendezvény mellett családi program is legyen, ezért erre a napra a helyszínre költözik egy nagyméretű felfújható légvár, ahol a gyerekek kedvükre ugrálhatnak, a legbátrabb pedig a lovas sport örömének is hódolhatnak.

A futás fő távja 21 km, ám 2-es (7,7 – 13 km) és 3-as (7,7 – 4,8 – 8,5 km) váltók is nevezhetnek. A nevezési díj távoktól függően 3500 – 16 500 Ft.

További tudnivalók a mellékelt plakáton, illetve a versenykiírás és minden információ megtalálható a www.pecsorfufelmaraton.hu webcímen. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. január 11.

Interjú Lukács Gergellyel

2020. december 31.

Búcsúzunk 2020