Hírek

Nyári napközis sporttáborok a PSN Zrt.-nél

Aerobik

2015. június 17.

Június 15-étől, a nyári szünet kezdetétől több turnusban kétféle sportos nyári napközit is szervez a PSN Zrt. Sportiskola. Elsősorban alsó tagozatos gyerekek jelentkezését várjuk, színes sportjátékokkal, szakképzett edzőkkel, napi háromszori étkezéssel.

Nyári napközis sporttáborok a PSN Zrt.-nél

FRISSÍTVE, június 23., kedd:


Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy a június 29. - július 3. közöttre tervezett napközink a megfelelő létszámú jelentkező hiányában ELMARAD!

Megértésüket köszönjük!

PSN Zrt.


Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

A PSN Zrt. Sportiskola 14 szakosztályában közel ezer gyermek sportol hétről hétre a tanév és a bajnokságok során. Ám nálunk nyáron sincs szünet, máris elkezdődtek nyári napközis táboraink, ahova szeretettel várjuk a már sportoló vagy a szervezett mozgással még csak kacérkodó, elsősorban alsó tagozatos lányokat-fiúkat.

A szülők-gyerekek figyelmébe ajánljuk a következő két napközis táborunkat is: június 22-26. között egyrészt az aerobik sportággal szimpatizálókat várjuk, másrészt ugyanezen a héten, illetve az ezt követőn, tehát június 29. - július 3. között általános sportnapközinkben is a Sportiskola szakképzett edzőinek felügyelete mellett tölthetnek el sportos napokat. A foglalkozásokon számos sportág alapjait ismerhetik meg a résztvevők nagyon sok játékkal tarkított ügyesség- és mozgáskészség-fejlesztő gyakorlatokon keresztül.
A program minden turnusban reggel 8 órakor, a Lauber Dezső Sportcsarnokban történő gyülekezővel kezdődik, majd az időjárás függvényében vagy itt, vagy a Verseny utcai Várkői Ferenc Diák- és Szabadidősport-központban folytatódik. A hét során egyszer a Hullámfürdőbe is ellátogatunk, ahol ugyancsak szakképzett felügyelet mellett barátkozhatnak a gyerekek a vízzel is. A sportos napi programot a gyerekek igényeinek függvényében akár társasjátékos, rajzolós vagy videós pihenők oldhatják.
Természetesen az elégetett kalóriák pótlásáról is gondoskodunk, így tízórai, ebéd és uzsonna is szerepel a napirendben.

Mind a június 22-én, mind a június 29-én induló turnusra várunk még jelentkezőket.

További információk alábbi keretes írásainkban, illetve bővebb információ kérhető e-mailben az iroda@psnzrt.hu címen vagy a 312-111-es telefonon Pető Krisztina irodavezetőnél.SZÜLŐI NYILATKOZAT ITT!
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2021. március 1.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. március 1.

Csillogó ruhák, spárgák, érmek

Atlétika 2021. március 1.

Egy hétvége alatt két egyéni csúcs

Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep