Hírek

A pécsi futókat nem lehet leszorítani a dobogóról

Atlétika

2015. július 9.

A pécsi közép- és hosszútávfutók az egyik legjobb bizonyítékai annak, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét.

A pécsi futókat nem lehet leszorítani a dobogóról

A PSN Zrt. Sportiskola edzője, Fogarasi Sándor edzésről edzésre igyekszik kihozni a legtöbbet tanítványaiból, akik érmekkel koronázzák meg a közös munkát. Legutóbb az országos bajnokságon, a Budapest bajnokságon és a Döke félmaratonon értek el kimagasló eredményt a pécsi versenyzők.

Idén immár negyedik alkalommal rendezték meg Komlón a Döke félmaratont, amelyen a PSN Zrt. Sportiskola futói ismét remekeltek. A rekkenő hőségben 99 egyéni induló állt rajthoz, Halász Ádám magabiztosan zsebelte be az első helyet. Fogarasi Sándor tanítványa már a táv első szakaszában nem adott esélyt vetélytársainak, hamar az élre állt, majd meg is tartotta pozícióját.

- Ádám egyéni győzelme mellett külön örültem annak, hogy az izomszakadást követő két műtét és két év kihagyás után a félmaratoni váltóban szereplő Kiss Dávid idei első megmérettetésén biztató formában vitte győzelemre a váltót is, így a Halász Ádám-Kiss Dávid duó csapatban is aranyérmet szerzett. A hölgyeknél a szintén a PSN Zrt. Sportiskola színeiben versenyző Fodor Gyöngyi az ezüstérmet szerezte meg – foglalta össze a komlói félmaratonon elért eredményeket Fogarasi Sándor. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2021. március 5.

Folytatódnak az edzések

Kézilabda 2021. március 2.

Szigorítások a kézilabdában