Hírek

Szerdán kezdi a pontvadászatot a PMFC

Labdarúgás

2015. augusztus 16.

Szeptember 2-án, szerdán megkezdi a pontvadászatot a megye I-ben a PMFC, Márton Gábor tanítványai kemény felkészülési időszakon vannak túl.

Szerdán kezdi a pontvadászatot a PMFC

Szinte a semmiből kellett csapatot alakítania Márton Gábornak és csapatának, az edzőmérkőzések alapján azonban elmondható, hogy a munka meghozta a várt gyümölcsét, a pécsiek mérlege a hat edzőmérkőzést követően négy győzelem, egy döntetlen és egy vereség, emellé 26 rúgott gól és mindössze kettő kapott társul.

- Nagyjából négy héttel ezelőtt kaotikus állapotban vettük át a csapatot, hiszen nem volt egy játékosunk sem. Bőven voltak kételyeink. Igaz, már akkor is képben volt nálunk néhány focista, akik jelezték, szívesen dolgoznának velünk. Úgy tűnik, sikerült jól összetenni a csapatot. Kellemes meglepetés, hogy mennyire jól dolgozik a keret. Ennek meg is van az eredménye, látható, hogy a tempónk még több NB III-as csapatnak is kemény. Ugyanakkor tapasztalunk rengeteg rossz beidegződést is, amelyeket ennyi idő alatt nem lehet átformálni. De tetszik, hogy látom a törekvést a srácokon – fogalmazott a pmfc.hu-nak a vezetőedző, Márton Gábor. 

Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság Versenybizottsága elfogadta a PMFC-t üzemeltető Pécsi Sport Nonprofit Zrt. kérelmét, így az eredetileg augusztus 29-re kiírt PMFC-Szigetvár összecsapást szeptember 30-ra halasztották, mert a stadionban a klub korábbi tulajdonosa által felhalmozott közműtartozás miatt az áram-, gáz-, illetve vízszolgáltatás nem biztosított.

A PMFC először szeptember 5-én, a Sellye ellen lép pályára hazai pályán a Stadion utcában, a nézők 500 forintért tekinthetik meg a találkozót.KORÁBBAN ÍRTUK:

A Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatóság Versenybizottsága hozzájárult a PMFC-Szigetvár ZMSE megye I. osztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzés elhalasztásához.

A mérkőzés új időpontja: 2015. szeptember 30. (szerda) 17:30 óra (villanyvilágításos mérkőzés)


Amint arról már tájékoztattuk a sportszerető közönséget, a klub korábbi tulajdonosa olyan jelentős közműtartozást halmozott föl, amely miatt Kovácstelepen már korábban, a Stadion utcában pedig a múlt héten megszüntették a gáz-, illetve áramszolgáltatást is.  

Mindezt tetézve tegnaptól a stadion északi lelátói mögötti mosdókban, illetve a büfében - hasonló okokból - immár víz sincsen. 

A PSN Zrt. az önkormányzat közbenjárásával minden tőle telhetőt megtett a mielőbbi visszakapcsolások érdekében, és bár az érintett szolgáltatók is segítőkészen állnak a tartozás rendezése, illetve a közműszerződéseknek a korábbi üzemeltetőéről a PSN Zrt.-re történő átírása kérdéséhez, szerda délután nem látszott százszázalékos garancia arra, hogy a szombati mérkőzés előtt a szükséges időben helyreállhat a stadionban a szolgáltatás. 

Miután pedig a PSN Zrt. számára a mérkőzés szakszerű és szabályszerű előkészítése és lebonyolítása, valamint a szurkolók kulturált szórakozása, de főleg teljes biztonsága mindennél fontosabb, kénytelenek voltunk úgy dönteni, hogy a találkozó elhalasztását kérjük a szövetségtől. 

A legközelebbi hazai mérkőzés (a bajnokság 4. fordulójában) így: PMFC - Sellye, szeptember 5., szombat, 16.30. A csapat ugyanakkor ténylegesen szeptember 2-án, szerdán 17 órakor a Szászvár otthonában kezdi meg a bajnokságot (a még az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzésen). 

A most elhalasztott, 3. fordulóbeli találkozó új időpontjáról a szövetségi döntés ismeretében adunk majd hírt. 

Kérjük a szurkolók megértését és a csapat további támogatását!  

Kelt Pécsett, 2015. augusztus 26-án  

A PSN Zrt. vezetősége

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán