Hírek

Kenderesi Tamás újra a vízben

Úszás

2015. augusztus 27.

Már majdnem teljesen meggyógyult a világbajnokságot betegsége miatt kihagyó úszó, Kenderesi Tamás, aki a pihenőideje alatt sem unatkozott, éppen Horvátországban értük utol, ahol a családdal töltötte a jól megérdemelt nyaralását.

Kenderesi Tamás újra a vízben

Nehéz időszakon van túl a PSN Zrt. Sportiskola ifjúsági olimpiai bajnok úszója, Kenderesi Tamás, már szinte a világbajnokságra utazó repülőn ült, amikor megtudta, hogy mégsem vehet részt a megmérettetésen, mononukleózist állapítottak meg nála az orvosok. A balszerencsés versenyző nagy reményekkel készült Oroszországba, de sajnos csak a TV előtt ülve tudott szurkolni társainak. Azóta eltelt egy hónap, a PSN Zrt. kiválóságát pedig épp horvátországi nyaralása alatt értük utol.

- Voltam már az uszodában, kicsit úsztam is, de nem erőltettem meg magam. Lelkileg nem jött jól, hogy ki kellett hagynom a vb-t, sokszor gondoltam rá, hogy nagy eséllyel álltam volna rajthoz, de remélem, hogy ez majd erőt ad a továbbiakhoz. Próbálok csak az olimpiára készülni, minden más verseny pedig csak erőfelmérő lesz, meglátjuk, milyen állapotban vagyok. Azért az ötkarikás játékok elég nagy motivációt jelentenek. Szerencsére már majdnem teljesen meggyógyultam, szeptember 1-től elkezdhetek teljes erőbedobással edzeni – mondta Kenderesi Tamás, aki bizakodva várja a következő időszakot.

A tehetséges úszó az eltelt egy hónap alatt kipróbálta az íjászatot is, mint megtudtuk, testvére régóta űzi a sportágat, így Tamás is rendszeresen gyakorol otthon. A horvátországi nyaralás alatt pedig egyetlen úszáshoz hasonló tempót sem csinált, minden percét a családnak és a pihenésnek szentelte. 

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek