Hírek

A polgármester mutat példát a támogatásban

Labdarúgás

2015. szeptember 5.

Történelmi mérkőzésre készül a PMFC labdarúgócsapata: a piros-feketék első hazai bajnokijukra készülnek: szombaton 16.30-kor a Sellye érkezik Újmecsekaljára, ahol dr. Páva Zsolt polgármester elsőként vásárolja majd meg a most bevezetett Támogatói bérletet

A polgármester mutat példát a támogatásban

A PMFC szerdán idegenben már pályára lépett, Szászváron 1-1-es döntetlennel zárult a nyitómeccs. A most érkező Sellyével először találkozik az együttes. Labricz Attila gárdája jól kezdett, három fordulót kővetően a dobogó harmadik fokán tanyázik. vagyis ismét erősnek ígérkező ellenfél vár a pécsiekre.
– Ezt a fordulót remélhetőleg eredményesen vesszük – mondta Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője. – Saját közönségünk előtt győzelmet várok a csapattól és jobb játékot, mint Szászváron. Átbeszéltük a hibákat és azt is a tudtukra adtam, hogy mi az, amit a PMFC futballistájaként nem lehet elkövetni. A fiúknak sokkal jobb hozzáállással és akarattal kell kimenniük a pályára, akkor kijöhet a két csapat közti tudásbeli különbség. Értelmes társaságról beszélve, úgy gondolom, megértették és szombaton mindent megtesznek a győzelemért.

Az ettől az idénytől a PMFC-t is működtető PSN Zrt. a szeptember 5-én, szombaton 16.30-kor kezdődő PMFC – Sellye összecsapásra a várható nézőszámra tekintettel csak az északi ülő (A-tól F-ig), illetve a keleti B-közép szektort nyitja meg, 15.30-tól. Jegyet a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es és 3-as, illetve északon, a Szigeti útnál található 4-es és 5-ös pénztárban vásárolhatnak a szurkolók, szintén 15.30-tól.
Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Azoknak, akik elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkeznek, megnyitják a 6/B kaput is, ahol sorban állás nélkül, gyorsabban juthatnak be a szurkolók a stadionba.

Fontos információ a drukkereknek, hogy az NB I-gyel ellentétben a megyebajnokság és a megyei kupamérkőzések megtekintéséhez nem kell klubkártyával rendelkezni, így a PMFC a 2015/16-os szezonban már nem névre szóló jegyeket értékesít.
A belépőjegyek ára a hazai mérkőzésekre egységesen 500 forint, ugyanakkor 14 év alatt, illetve 65 felett nem kell belépőt vásárolni (utóbbiaknak a belépésnél személyi, vagy nyugdíjasigazolványt kell bemutatniuk).
A mind 15 hazai összecsapásra érvényes szurkolói bérlet ára 4500 Ft lesz. A Stadion utcai klubházban elővételben hétfőtől péntekig 8.00–17.30-ig lehet bérletet vásárolni.
A bérletek névre szólnak, ugyanakkor nincsenek szektorhoz, helyhez kötve.

Újdonság, hogy a PMFC ettől az idénytől bevezeti az úgynevezett Támogatói bérletet. Az ugyancsak az összes hazai bajnokin belépésre jogosító 15 000 forintos bérlet lehetőséget nyújt megvásárlójának a csapathoz történő fokozottabb kötődése kifejezésére is – ugyanakkor gépkocsival történő behajtásra is jogosít a stadion belső parkolójába, továbbá személyesebb kapcsolat kialakítását teszi lehetővé a csapattal, és birtokosai névre szóló hírlevélben első kézből értesülhetnek a piros-feketékkel kapcsolatos történésekről, friss hírekről is.

Az ötletet üdvözölte dr. Páva Zsolt polgármester is, aki a 001-es sorszámú Támogató bérlet megvásárlásával (sajtónyilvános keretek között, szombaton 16.00 órakor a klubházban) személyesen kíván a kezdeményezés élére állni.

(Mindezekről bővebb infó: www.pmfc.hu, vagy a hajrapecs@pmfc.hu e-mail címen kérhető.)

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán