Hírek

Mezlicit Lázár Bence gyógyulásáért

Labdarúgás

2015. október 21.

PMFC - Klubunk a csapat idei dedikált mezét bocsájtja árverésre a korábbi labdarúgó megsegítéséhez.

Mezlicit Lázár Bence gyógyulásáért

 „Hihetetlen, hogy az ember kerülhet olyan helyzetbe, hogy minden fájdalmat vállal, ép ésszel nézi végig önmaga kínzását, hogy élhessen, mert igazán élni akar.” – írta közösségi oldalán a 24 éves Lázár Bence, korábbi labdarúgó és szakkommentátor.

A magyar futballvilág rengeteg szereplőjét, focistákat, szakembereket, szurkolókat taglózott le a hír, hogy Lázár Bencét leukémiával kezelik a Szent László Kórházban. A PMFC ezért úgy döntött, ezúttal is megpróbál segíteni egy sportemberen, csak úgy, mint legutóbb a kaposvári Horváth Tamáson.

A bajnokság kezdete óta többen is jelezték nekünk, szeretnék megvásárolni a PMFC idei mezét. Most itt a lehetőség, ugyanis egy olyan 16-os számú dresszt bocsájtunk licitre, amit a csapat és a szakmai stáb is dedikált. A mez bizonyára kuriózum lesz rajongóink számára, hiszen vélhetően nem sokan jutnak majd hozzá egy aláírt megyei I. osztályú PMFC mezhez…

A dedikált szerelésre 2015. október 31-ig, a hajrapecs@pmfc.hu e-mail címen lehet licitálni. A licitlépcső 1 000 Forint. Kérjük, az üzenetbe feltétlenül írja meg nevét, telefonos elérhetőségét, valamint a felajánlott összeget. A licitálás aktuális összegét felhívásunk alján tüntetjük fel, folyamatosan frissítve!


A licit jelenlegi állása: 31 000 Ft. 


A PMFC játékosai felajánlották, hogy a licitből befolyt összeg mellett ők is támogatják Lázár Bence felépülését!

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Kézilabda 2021. március 2.

Szigorítások a kézilabdában

2021. március 1.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. március 1.

Csillogó ruhák, spárgák, érmek

Atlétika 2021. március 1.

Egy hétvége alatt két egyéni csúcs