Hírek

A PMFC hat góllal győzte le a Villányt

Labdarúgás

2015. október 30.

Újabb nagyarányú győzelemmel örvendeztette meg szurkolóit a PMFC. A piros-feketék szombat délután a Villánynak lőttek fél tucat gólt: PMFC - Villány 6-0 (0-0) TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a PMFC őszi idényéről

 A PMFC hat góllal győzte le a VillánytPMFC - Villány 6-0 (0-0)

Labdarúgó Baranya megyei bajnokság, 12. forduló.Pécs, 400 néző. V.: Nagy Zsolt

PMFC: Sólyom – Fekete, Erőss, Erdős, Turi – Horvát (Kónya K.) – Kónya D., Valkovics (Szentes), Takács (Szabó P.), Schmidt (Horváth V.) – Hadobás (Horváth G.). Edző: Márton Gábor

Gólszerzők: Fekete (47.), Schmidt (51., 57. - büntetőből), Turi (62.), Horváth G. (81.), Horváth V. (86.).

Csak egy félidőn keresztül tartotta magát a vendég Villány a Baranya megyei labdarúgó bajnokság szombati játéknapján Újmecsekalján. A listavezető pécsiek az első játékrészben nem szereztek gólt, a második negyvenöt percben azonban már nem volt probléma az eredményességgel.

Győzelmével a PMFC megőrizte vezető helyét a megye I-es bajnokságban.  

A szombati játéknap további eredményei: 

Sellye - PVSK 3-1
Pécsvárad - Bóly 1-1
Szászvár - Geresdlak 3-0
 

Forrás: www.pecsiujsag.huKORÁBBAN ÍRTUK:


A PMFC nem enged a saját játékából

Egy pillanatig sem lassíthat a PMFC labdarúgócsapata, ha meg kívánja tartani éllovas pozícióját a bajnokságban. Márton Gábor együttese ezúttal a Villány TC-t látja vendégül a  12. fordulóban. A találkozót október 31-én, szombaton 14:00 órától rendezik  a Stadion utcában.

A piros-feketék szimpatizánsai joggal bizakodhatnak a három pont itthon tartásában, előzetesen szinte minden mellettük szól. Kezdve azzal, hogy a pécsiek hazai pályán hibátlan mérleggel rendelkeznek. De az is jó érv lehet, hogy a PMFC harmincegy gólt szerzett pályaválasztóként és csupán hármat kapott. A találkozóval kapcsolatban ezúttal Erőss Csaba, az Újmecsekaljára nyáron Ausztriából visszatérő huszonkét esztendős belső védő mondta el gondolatait:

– A szezon elején sokat bajlódtam sérülésekkel, szerencsére most már egészséges vagyok. A játékomban ugyanakkor érzek némi hiányosságot, hiszen nem sikerült még gólt szereznem. Persze tudom, az elsődleges feladatom a védekezés – fogott bele bekkünk. – Hiába vagyunk mi a szombati meccs esélyesei, nem dőlünk hátra. A mérkőzések közben ugyanis nem a tabellán elfoglalt első helyünkön merengünk, hanem az adott találkozók megnyerésére koncentrálunk. A Villány elleni találkozón sem engednénk a ránk jellemző sokpasszos játékból, meg persze a gólszerzésből sem. Ehhez viszont a kezdő sípszótól a mérkőzés végéig nyomást kell gyakorolnunk az ellenfél kapujára– nyilatkozta Erőss Csaba, aki a szezonban eddig hatszáznegyven percet játszott a védelem tengelyében.

A Villány TC a tabella nyolcadik helyéről várja a mérkőzést. Mérlegük tizenegy kört követően négy győzelem, három döntetlen és négy vereség, tizenhét rúgott és húsz kapott gól ellenében. Eddigi hat idegenbeli találkozójuk során csupán öt pontot sikerült szerezniük. 

Az október 31-én, szombaton 14:00-kor kezdődő PMFC – Villány TC labdarúgó megye I-es összecsapásra a szurkolók számára ezúttal is csak az északi ülő (A-tól F-ig), illetve a keleti B-közép szektort nyitják meg, 13:00-tól. Jegyet a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es és 3-as, illetve északon, a Szigeti útnál található 4-es és 5-ös pénztárban vásárolhatnak szintén 13:00-tól. 

A belépőjegy ára 500 forint. 14 év alatt, illetve 65 felett nem kell belépőt vásárolni. Ugyanakkor nekik a bejutáshoz személyi, vagy nyugdíjas igazolványt kell bemutatniuk. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kapu javasolt. Azoknak, akik elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkeznek, megnyitják a 6/B kaput is, ahol sorban állás nélkül, gyorsabban juthatnak be a sportszeretők.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A PMFC-RŐL:

A PMFC őszi mérkőzései
Időpont Csapatok
Nap  Óra Hazai  Vendég
október 17. 14:30 PMFC Boda ÖSE
október 25. 14:30 Geresdlak PMFC
október 31. 14:00 PMFC Villány TC
november 8. 13:30 Bólyi SE PMFC
november 14. 13:30 PMFC Pécsvárad
november 21. 11:00 PEAC PMFC

 

JEGYÁRAK 2015/2016

A szezonbérlet 4500 Ft-ba, a Támogatói bérlet 15 000 Ft-ba, míg a belépőjegy 500 Ft-ba kerül a PMFC 2015/16-os hazai mérkőzéseire. A bérletek névre szólnak, ugyanakkor nincsenek helyhez, szektorhoz kötve. A jegyvásároláshoz ebben a szezonban nem kell klubkártyával rendelkezni. 

14 év alatt, illetve 65 felett nem kell belépőjegyet vásárolni. A kedvezmény személyi vagy nyugdíjasigazolvány felmutatásával érvényes. 

Pénztár nyitva tartás: Hétfő – Csütörtök 8:00 – 16:00 Péntek: 8:00 - 14:00

Stadion utca 2.; PMFC klubház, emelet 

Jegyet a helyszínen a B-közép bejáratánál található 2-es és 3-as pénztárban, illetve északon a 4-es és 5-ös pénztárban vásárolhatnak szurkolóink. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput nyitjuk meg. Azoknak, akik elővételes jeggyel vagy bérlettel rendelkeznek, megnyitjuk a 6/B kaput is, ahol sorban állás nélkül, gyorsabban juthatnak be szurkolóink.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán