Hírek

Kenderesi két éremmel tért vissza

Úszás

2015. november 18.

Kenderesi Tamás, a PSN Zrt. Sportiskola ifjúsági olimpiai bajnok úszója betegségét követően szinte hibátlan teljesítménnyel tért vissza a medencébe: a rövidpályás országos bajnokságon két érmet szerzett.

Kenderesi két éremmel tért vissza

Kenderesi Tamás 52.50-es idővel elsőként ért célba 100 pillangón a százhalombattai ob-n, a táv dupláján, 200 méteren pedig Cseh László mögött a második helyet szerezte meg.

- Egész jól sikerült az ob, nagyon sok tapasztalatot szereztem a 200 pillangóval kapcsolatban, ezeket a technikai és taktikai dolgokat szeretném kijavítani az Európa-bajnokságra. A cél az volt, hogy kijussak a kontinensviadalra, amelyet december másodikától rendeznek Izraelben. Szerencsére ez sikerült, ráadásul egy kis szerencsével nyerni is tudtam 100 pillangón, de a 200-on elért második helyem se rossz. Emellett nagyon örülök annak is, hogy a betegségem után így tértem vissza, jó megerősítés, hogy ilyen jól szerepeltem Százhalombattán, kíváncsi vagyok a folytatásra. A héten indulunk Izraelbe, ahol ugyancsak 100 és 200 pillangón állok rajthoz. Utóbbiban mindenképp szeretnék bekerülni a döntőbe, ez reális is, de sosem arról voltam híres, hogy megelégszem a realitással, szerintem akár érmet is szerezhetek egy jó versenyzéssel – mondta Kenderesi Tamás.

T. T.


KORÁBBAN ÍRTUK:

Kenderesi két érmet szerzett szombaton

A PSN Zrt. ifjúsági olimpiai bajnok úszója, Kenderesi Tamás két érmet is szerzett szombaton a rövidpályás országos bajnokságon.

Kenderesi Tamás 52.50-es idővel elsőként ért célba 100 méter pillangón, a táv dupláján, 200 méteren pedig Cseh László mögött a második helyet szerezte meg.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek