Hírek

Idei utolsó versenyükön is remekeltek a futók

Atlétika

2015. november 30.

A tél beköszöntével közép- és hosszútávfutóink megkezdték a felkészülést a februári fedett pályás idényre, előtte azonban egy félmaratoni és egy mezei megmérettetésen is részt vettek.

Idei utolsó versenyükön is remekeltek a futók

November 22-én a Barcs és Virovitica közötti félmaratoni távon Halász Ádám fölényesen győzött, négy perccel előzte meg a második helyezettet.

- Sajnos Ádámnak nem volt ellenfele a versenyen, ha lett volna hozzá hasonló képességű sportoló, sokkal jobb időt érhetett volna el, de félmaratoni eredményei így is bíztatóak a jövőre nézve – mondta Fogarasi Sándor, a PSN Zrt. Sportiskola atlétika szakosztályának vezetője.

November 29-én Szekszárdon rendezték a mezei futóverseny harmadik fordulóját, amelyen korosztályonként az ország élvonala rajthoz állt.

- A PSN Zrt. Sportiskola versenyzői közül ismét kiemelkedett Halász Ádám, aki neves sportolókat megelőzve lett tizedik a kilenc kilométeres távon. Harmadik helyen ért célba a 13 évesek között Andricz Martin, de a hosszú betegségből felépülő ifjúsági korosztályú Baranyai Artúr nyolcadik helye is elégedettségre ad okot. Most egy hosszabb felkészülés következik, az első komolyabbnak mondható megmérettetésekre februárban kerül sor – fogalmazott a vezetőedző. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán