Hírek

Idén is emlékeztek a futball-legendák

Labdarúgás

2015. december 3.

A korábbi Pécsi Dózsa és a Pécsi MSC futballistái évente összejönnek és felelevenítik az emlékeket, a találkozónak Páva Zsolt, Pécs város polgármestere is rendszeres vendége.

Idén is emlékeztek a futball-legendák

November 27-én, az ősz egyik utolsó napjának estéjén találkoztak idén a pécsi futball-legendák, hogy megosszák egymással élményeiket és tapasztalataikat. A labdarúgók nem feledkeztek meg elhunyt társaikról sem, legutóbb Rapp Imre és Hernádi Ferenc távozott a rendkívüli sikereket elért gárdából, a meghívott vendégek róluk is megemlékeztek egy-egy emlékezetes történettel. Az összejövetelen megjelent focistákból szinte egy komplett csapatot ki lehetett volna állítani, az örökifjú Móricz Sándor mellett Bércesi Ferenc, Koller Nándor és Koller Viktor (Kincses I és Kincses II néven szerepelnek a korabeli tudósításokban) is részese volt a társaságnak, de ott ült az asztalnál Maurer László, Török Bálint, Bencsik Vilmos, Dárdai Pál, Dárdai Lajos is. A képzeletbeli kapuban Zengői István állt volna, előtte Tapaszti János biztosítana, de Szűcs László, Vörös Dezső és Englóner László is passzra várt volna.

A pécsi legendák sztorijait Páva Zsolt polgármester az elmúlt évekhez hasonlóan érdeklődve hallgatta végig, belemerült a labdarúgók életét meghatározó időszak eseményeibe, majd megajándékozta a pécsi sport hírnevét öregbítő sportolókat a PMFC mérkőzéseire érvényes tiszteletbérletekkel. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2020. szeptember 21.

Aktuális heti versenyek

Atlétika 2020. szeptember 21.

Kettős győzelem Tatabányán

Labdarúgás 2020. szeptember 17.

Óvintézkedések a kispályás fociban is