Hírek

Ezüstérmet ért Bali Dániel új gyakorlata

Aerobik

2016. március 22.

Franciaországban az idei első világkupa fordulón lépett színpadra a PSN Zrt. Sportiskola aerobik szakosztályának aerobikosa, Bali Dániel, aki az egyéni küzdelmek mellett párosban is bemutatta gyakorlatát.

Ezüstérmet ért Bali Dániel új gyakorlata

- Kicsit izgultunk az idei első világkupa megmérettetés előtt, hiszen az évben először állt színpadra Dani az új gyakorlatával, amely szerencsére nagyon tetszett a bíróknak és a közönségnek is. Nagyon kevésen múlt, hogy a világbajnok mexikói fiú megelőzte Danit, de az ezüstérem is szépen csillog. Ráadásul a páros most már sokadszor nem talált legyőzőre, így a debreceni Hegyi Dórával a PSN Zrt. Sportiskola versenyzője felállhatott a dobogó legfelső fokára, így azt mondhatom, hogy nagyon pozitívan alakult a franciaországi verseny – foglalta össze a megmérettetés pécsi vonatkozásait a vezetőedző, Réfi Eszter. 

 

Az aerobikosoknak nem sok idejük marad pihenni, április elején Mazács Fanni és Bali Dániel három versenyszámban lép színpadra a tokiói világkupán, majd április 8-10. között tizenegy pécsi versenyző mutatja be gyakorlatát Szlovákiában. Egy hónappal a japán világkupa után Portugáliában két versenyszámban mérkőzik meg ellenfeleivel Bali Dániel, de az én legjobban várt és legfontosabb versenye júniusban lesz Dél-Koreában, ahol a világbajnokságon Mazács Fanni és Bali Dániel is színpadra lép majd. 

 

Emellett az alábbi versenyeken indulnak még a PSN Zrt. Sportiskola növendékei: 

Magyar Kupa 1. forduló és VB válogató verseny, 2016. ápr. 16-18. Budapest (80 fő PSN Zrt. versenyző)

Diákolimpia Országos Döntő és Egyetemi Bajnokság, 2016. ápr. 24. Ajka (30 fő PSN Zrt. versenyző)

Magyar Kupa 2. forduló és Magyar Bajnokság, 2016. május 21-22. Nyíradony (80 fő PSN Zrt. versenyző)

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2021. március 8.

Aktuális heti versenyek

Korcsolya 2021. március 8.

Ezüstérmet szerzett a férfiváltó a vb-n

2021. március 5.

Folytatódnak az edzések