Hírek

Újabb csoportok játszhatnak műfüvön

Labdarúgás

2016. március 29.

Alig ért véget a téli teremkupa, a játékosok máris a szabadban folytatják: a Várkői-stadionban és a PVSK műfüves pályája ugyanis elkezdődik a PSN Zrt. által szervezett városi kispályás labdarúgó-bajnokság következő szezonja.

Újabb csoportok játszhatnak műfüvön

A Decathlon-kupa rajtján, április 4-én, hétfőn, illetve a folytatásban a Szuperliga, első, másod- és harmadosztály játékosai mindannyian a PVSK műfüves pályáján mérkőznek meg egymással, csak a szenior korosztály és a folyamatosan bővülő létszámú szenior 50+ meccsei maradnak a Várkői-stadion, ők 6-án, szerdán és 7-én, csütörtökön rajtolnak.

- A húsvéti hétvégére tekintettel kitoltuk a nevezési határidőt, így március 29-én, kedden estig várjuk a jelentkezéseket a kispályás labdarúgó-bajnokságra. Idén azzal is szeretnénk segíteni a csapatokat, hogy bevezettük az elektronikus nevezés lehetőségét, így a nevezési lapot és a játékosok listáját e-mailben elküldve, illetve a verseny honlapján megtalálható formanyomtatványok kitöltésével is lehetséges a nevezés. Azonban a jelentkezés akkor válik érvényessé, ha a nevezési díj beérkezett a PSN Zrt.-hez, amelyet személyesen a Lauber Dezső Sportcsarnokban lévő főpénztárban lehet rendezni, de természetesen átutalás formájában is kiegyenlíthető. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy amíg tavaly csak a legmagasabb osztály játszhatott a PVSK műfüves pályáján, idén már a másod-és harmadosztálynak is lehetőséget teremtettünk arra, hogy a sokak által preferált játéktéren mérkőzzenek meg egymással, így reméljük, hogy az időjárási körülmények miatt sem kell majd sok mérkőzést elhalasztanunk – árulta el lapunknak a kupa főszervezője, Ábrahám Attila.

A sorozat végén minden osztály bajnoka egy garnitúra szerelést kap, a második, harmadik, negyedik helyezett az oklevelek mellett labdákat vihet haza jutalmul. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2020. szeptember 25.

Ma az edzőket ünnepeljük

2020. szeptember 21.

Aktuális heti versenyek

Atlétika 2020. szeptember 21.

Kettős győzelem Tatabányán