Hírek

Újabb csoportok játszhatnak műfüvön

Labdarúgás

2016. március 29.

Alig ért véget a téli teremkupa, a játékosok máris a szabadban folytatják: a Várkői-stadionban és a PVSK műfüves pályája ugyanis elkezdődik a PSN Zrt. által szervezett városi kispályás labdarúgó-bajnokság következő szezonja.

Újabb csoportok játszhatnak műfüvön

A Decathlon-kupa rajtján, április 4-én, hétfőn, illetve a folytatásban a Szuperliga, első, másod- és harmadosztály játékosai mindannyian a PVSK műfüves pályáján mérkőznek meg egymással, csak a szenior korosztály és a folyamatosan bővülő létszámú szenior 50+ meccsei maradnak a Várkői-stadion, ők 6-án, szerdán és 7-én, csütörtökön rajtolnak.

- A húsvéti hétvégére tekintettel kitoltuk a nevezési határidőt, így március 29-én, kedden estig várjuk a jelentkezéseket a kispályás labdarúgó-bajnokságra. Idén azzal is szeretnénk segíteni a csapatokat, hogy bevezettük az elektronikus nevezés lehetőségét, így a nevezési lapot és a játékosok listáját e-mailben elküldve, illetve a verseny honlapján megtalálható formanyomtatványok kitöltésével is lehetséges a nevezés. Azonban a jelentkezés akkor válik érvényessé, ha a nevezési díj beérkezett a PSN Zrt.-hez, amelyet személyesen a Lauber Dezső Sportcsarnokban lévő főpénztárban lehet rendezni, de természetesen átutalás formájában is kiegyenlíthető. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy amíg tavaly csak a legmagasabb osztály játszhatott a PVSK műfüves pályáján, idén már a másod-és harmadosztálynak is lehetőséget teremtettünk arra, hogy a sokak által preferált játéktéren mérkőzzenek meg egymással, így reméljük, hogy az időjárási körülmények miatt sem kell majd sok mérkőzést elhalasztanunk – árulta el lapunknak a kupa főszervezője, Ábrahám Attila.

A sorozat végén minden osztály bajnoka egy garnitúra szerelést kap, a második, harmadik, negyedik helyezett az oklevelek mellett labdákat vihet haza jutalmul. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán