Hírek

250 csinos szinkronúszónak szurkolhatunk

Szinkronúszás

2016. április 27.

A PSN Zrt. Sportiskola szinkronúszó szakosztálya közel 250 csinos sportoló részvételével Hullám-kupa néven országos versenyt rendez május 7-én, szombaton az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában.

250 csinos szinkronúszónak szurkolhatunk

A megmérettetésen közel negyven szinkronúszó képviseli a PSN Zrt. Sportiskola színeit, Balogh Gabriella edző szerint a verseny egyik célja az, hogy minél több versenylehetőséget biztosítsanak a kezdő, középhaladó és a FINA szintű szinkronúszók számára.

- Idén immár harmadik alkalommal szerepel a pécsi esemény a Magyar Szinkronúszó Szövetség versenynaptárában. Szombaton ismét remek lehetőség nyílik arra, hogy mindenki kipróbálja magát versenykörülmények között a gyakorlatsorok és kűr versenyszámokban. Egyre több vidéki helyszín kapcsolódik be a magyar szinkronúszó sportág rendszerébe, amelynek fontos hagyományteremtő célja is van. A tavalyi pozitív visszajelzések és a kellemes élmények alapján reméljük, hogy a pécsi verseny az elkövetkező években is színesíti majd a Magyar Szinkronúszó Szövetség, majd később a LEN versenynaptárát is – mondta Balogh Gabriella, a PSN Zrt. Sportiskola trénere, aki hozzátette, hogy az érdeklődők ingyenesen tekinthetik meg az eseményt.

Május 7-én, szombaton 8.00-18.00-ig az uszoda a verseny miatt zárva tart.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2020. szeptember 28.

Aktuális heti versenyek

Lövészet 2020. szeptember 28.

Közel volt a dobogó Csonka Zsófinak

Kézilabda 2020. szeptember 28.

Hétvégén a kézis lányok is megmérkőztek

2020. szeptember 25.

Ma az edzőket ünnepeljük