Hírek

Csonka Zsófia magabiztosan lett Budapest bajnoka

Lövészet

2016. június 6.

Június első hétvégéjén rendezték a sportlövők nyári Budapest bajnokságát, amelyen a PSN Zrt. Sportiskola negyedik olimpiájára készülő sportlövője, Csonka Zsófia magabiztos győzelmet aratott.

Csonka Zsófia magabiztosan lett Budapest bajnoka

Sportpisztoly 30+30 lövéses számban ellentmondást nem tűrően szerzett aranyérmet Csonka Zsófia, 587 körös teljesítményét a második helyen Tobai-Sike Renáta 575-ös eredménnyel követte, a harmadik helyen pedig Mihalkó Nikolett végzett 571-es eredménnyel. 

- Sikerült megvalósítanom azt a kivitelezést, amit elterveztem, így ez az eredmény minden szempontból jól jött. De nincs időm a pihenésre, hamarosan indulok Franciaországba, ahol egy nemzetközi edzőtáborban veszek részt. Az edzések mellett lesz módunk versenyezni is, minden versenyszámban két megmérettetést rendeznek, ez pedig nagyon jól jön a riói olimpia előtti véghajrában. Versenyen lehet versenyre készülni, ebben a periódusban ez még inkább igaz. Az edzésen begyakorolt mozgásokat, mentális gyakorlatokat véglegesítem, figyelem magam, hogy van-e még csiszolni való, ezért is volt többek között jó lehetőség a fővárosi verseny is – árulta el kérdésünkre Csonka Zsófia, akire még egy világkupa, egy kisebb nemzetközi felkészítőverseny, majd egy edzőtábor vár a riói indulás előtt.

Fotó: Sóki Tamás 

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben

Úszás 2020. július 27.

Válogatott úszóink sikerei a fővárosból