Hírek

Korábbi válogatott focisták villognak a kispályán

Labdarúgás

2016. június 17.

Félidejéhez érkezett a PSN Zrt. által szervezett és a Decathlon-kupáért kiírt városi kispályás labdarúgó-bajnokság, amelyen több korábbi élvonalbeli játékos is pályára lépett.

Korábbi válogatott focisták villognak a kispályán

A Siófokot és a Ferencvárost is megjáró kameruni Edouard Ndjodo visszatért Magyarországra, így ezentúl a Szuperligában 2. helyen álló Csofém SE-t segítheti hozzá a jobb helyezéshez jó játékával és góljaival. A PMFC vezetőedzője, a sokszoros magyar válogatott Márton Gábor jelenleg 15 góllal áll a másodosztály góllövőlistájának harmadik helyén, őt szintén egy korábbi NB I-es kiválóság, a PMFC pályaedzője, Takács Lajos előzi meg 16 találattal.

A Decathlon-kupa főszervezője, Ábrahám Attila örömmel adta hírül lapunknak, hogy a magyar élvonalat is megjárt focisták sokat emelnek a mérkőzések színvonalán.

- Jó látni, hogy egykori válogatott, NB I-es és külföldi labdarúgók is szívesen játszanak nálunk szabadidejükben. Ráadásul a szeniorok között is találunk olyan ismert labdarúgókat, akik ugyan nagypályás bajnokságokon már nem lépnek pályára, a kispályán mégis szívesen sportolnak heti rendszerességgel. Nagy előrelépést jelent, hogy idén immár a Szuperliga, az első-, másod- és harmadosztály játékosai is műfüvön mérhetik össze tudásukat, ezzel a korábbiaknál jobb körülményeket tudtunk teremteni a nevezőknek – mondta a főszervező.

A bajnokság felénél a Szuperligában kiegyensúlyozottan vezet a Tűzijátékvilág együttese, őt követi a Csofém SE és a tavalyi bajnok OTP Bank. Az I. osztályban élen áll a Tubák Kesztyű. A II. osztály tabellájára pillantva azt látjuk, hogy a Duraku Pékség mind a tizenegy mérkőzését megnyerte, így magabiztosan halad az aranyérem felé. Második helyen tanyázik a többek között Márton Gáborral és Takács Lajossal felálló Hotel Centrál. A harmadosztályban a Green team vezet. A szenioroknál a sok nevező miatt két csoportban zajlanak a küzdelmek, az A-csoportban nyolcból nyolcat nyert a Forza Yellows, így hibátlanul vezeti a tabellát a Duplex Rota és a Tomor-Autó Bt. előtt. A B-csoportban is veretlenül, mindössze egy döntetlennel vezet a Hauni Sopiana. Az 50+ csoportban a Honvéd Old hét mérkőzésből haton nyert, egy találkozón egy pontot szerzett.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2020. szeptember 25.

Ma az edzőket ünnepeljük

2020. szeptember 21.

Aktuális heti versenyek

Atlétika 2020. szeptember 21.

Kettős győzelem Tatabányán