Hírek

Korábbi válogatott focisták villognak a kispályán

Labdarúgás

2016. június 17.

Félidejéhez érkezett a PSN Zrt. által szervezett és a Decathlon-kupáért kiírt városi kispályás labdarúgó-bajnokság, amelyen több korábbi élvonalbeli játékos is pályára lépett.

Korábbi válogatott focisták villognak a kispályán

A Siófokot és a Ferencvárost is megjáró kameruni Edouard Ndjodo visszatért Magyarországra, így ezentúl a Szuperligában 2. helyen álló Csofém SE-t segítheti hozzá a jobb helyezéshez jó játékával és góljaival. A PMFC vezetőedzője, a sokszoros magyar válogatott Márton Gábor jelenleg 15 góllal áll a másodosztály góllövőlistájának harmadik helyén, őt szintén egy korábbi NB I-es kiválóság, a PMFC pályaedzője, Takács Lajos előzi meg 16 találattal.

A Decathlon-kupa főszervezője, Ábrahám Attila örömmel adta hírül lapunknak, hogy a magyar élvonalat is megjárt focisták sokat emelnek a mérkőzések színvonalán.

- Jó látni, hogy egykori válogatott, NB I-es és külföldi labdarúgók is szívesen játszanak nálunk szabadidejükben. Ráadásul a szeniorok között is találunk olyan ismert labdarúgókat, akik ugyan nagypályás bajnokságokon már nem lépnek pályára, a kispályán mégis szívesen sportolnak heti rendszerességgel. Nagy előrelépést jelent, hogy idén immár a Szuperliga, az első-, másod- és harmadosztály játékosai is műfüvön mérhetik össze tudásukat, ezzel a korábbiaknál jobb körülményeket tudtunk teremteni a nevezőknek – mondta a főszervező.

A bajnokság felénél a Szuperligában kiegyensúlyozottan vezet a Tűzijátékvilág együttese, őt követi a Csofém SE és a tavalyi bajnok OTP Bank. Az I. osztályban élen áll a Tubák Kesztyű. A II. osztály tabellájára pillantva azt látjuk, hogy a Duraku Pékség mind a tizenegy mérkőzését megnyerte, így magabiztosan halad az aranyérem felé. Második helyen tanyázik a többek között Márton Gáborral és Takács Lajossal felálló Hotel Centrál. A harmadosztályban a Green team vezet. A szenioroknál a sok nevező miatt két csoportban zajlanak a küzdelmek, az A-csoportban nyolcból nyolcat nyert a Forza Yellows, így hibátlanul vezeti a tabellát a Duplex Rota és a Tomor-Autó Bt. előtt. A B-csoportban is veretlenül, mindössze egy döntetlennel vezet a Hauni Sopiana. Az 50+ csoportban a Honvéd Old hét mérkőzésből haton nyert, egy találkozón egy pontot szerzett.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán