Hírek

Nem könnyű egy pólós szerelmének lenni...

Vízilabda

2016. július 7.

Nem könnyű egy pólós szerelmének lenni, de megéri. A PSN Zrt. Sportiskola utánpótlás válogatott vízilabdázója, Lajkó Márton szerencsésnek mondhatja magát.

Nem könnyű egy pólós szerelmének lenni...

Ugyan egész nyáron azért küzd a vízben, hogy szeptemberben az Európa-bajnokságon is részt vehessen a magyar együttes tagjaként, ám a meccsek, edzések után szerető barátnője karjai közt pihenheti ki a megpróbáltatásokat.

- Egész jól bírom ezt a nyári hajtást, vannak céljaim a medencében, emellett a barátnőm is tartja bennem a lelket. Amikor itthon vagyok, mindenben segít, így megfelelően ki tudom magam pihenni a következő tornára, összecsapásra. Immár három és fél éve alkotunk egy párt, egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak. Mindent meg tudunk beszélni, támogat a sportban is, így számomra ő az igazi főnyeremény – mesélt kapcsolatukról a 19 éves Lajkó Márton.

- Elképesztően büszke vagyok Marcira. Sok lemondással jár egy élsportoló párjának lenni, de már hozzászoktam az évek alatt. Egy éve hagytam abba a röplabdázást, amikor felköltöztem Budapestre az egyetemi tanulmányaim miatt, addig heti négy edzésem volt, ezért nagyjából átérzem, milyen terhelést kapnak a fiúk a medencében, de így sem lehet összehasonlítani az ő sporteredményeit az enyémmel. A tréningek miatt hétköznap sem nagyon tudtunk találkozni, hétvégente pedig meccsre utazott. De ha hazai pályán ugrik a medencébe, akkor nagyon jó érzés szurkolni neki és felemelő látni, ahogy az egész uszoda tapsol, éljenezik a gólja után. A nyár se könnyebb a versenyszezonnál, ilyenkor a bajnokság befejeztével jönnek a válogatott edzések, meccsek, így a nyaralás általában kimarad nekünk. Ezzel együtt fogadom el és szeretem Marcit, támogatom mindenben és a világért sem akarnám, hogy miattam akár egy edzést is kihagyjon. Az se jelentene gondot, ha később más városba, országba igazolna, én könnyebben mondok le bármiről, vele tartanék a világ végére is – mesélt a vízilabdás barátnők életéről Erdősi Petra. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. május 13.

Toboroz a vízilabda szakosztály

2021. május 10.

Aktuális heti versenyek