Hírek

PMFC-bérlet: rendkívül kedvező áron!

Labdarúgás

2016. augusztus 1.

A piros-feketéknél hétfőn kezdték meg a bérletek és jegyek árusítását, amelyben a játékosok is segítenek.

PMFC-bérlet: rendkívül kedvező áron!
Augusztus 1-én, hétfőn kezdik árusítani a bérleteket és a jegyeket a PMFC Stadion utcai klubházában (Pécs, Stadion u. 2). Vásárlás közben ráadásul a csapat új játékosaival is találkozhatnak, fotózkodhatnak a szurkolók, ha augusztus 1-jétől 5-éig 15:30 és 17:00 között érkeznek a pénztárhoz.
 
Hétfőn Havasi Dániel és Horvát Gábor, kedden Koller Krisztián, valamint Schmidt Zsolt, szerdán Gábor Péter és Fellai József, csütörtökön Károly Bálint és Sólyom Csaba, pénteken pedig Szabó Richárd és Kónya Dávid fogadják a szimpatizánsokat!
 
Pénztár nyitva tartás: hétköznapokon 8:00 - 17:00-ig, csütörtökön 8:00 - 18:00-ig!
 
A PMFC augusztus 13-án játssza első hazai meccsét, így remélhetőleg addigra mindenkinek lesz ideje beszerezni bérletét, amelyet rendkívül kedvezményesen kínálnak. A PSN Zrt. és a PMFC vezetésének gesztusaként ugyanis a jegyárakon nem emeltek az osztályváltást követően, továbbra is 500 Ft-ba kerülnek majd. A bérleteket is feltűnően pénztárcabarát áron, 5 000 Ft-ért árusítják, amiért 17 bajnoki mérkőzést, illetve a csapat valamennyi Magyar Kupa találkozóját meg lehet tekinteni.
 
Reméljük, ezt a PMFC szimpatizánsai azzal hálálják majd meg, hogy minél többen szavaznak egész szezonra szóló bizalmat a Márton Gábor vezette fiatal, hajtós és győzelemorientált együttesnek!
 
Ahogy tavaly, úgy idén is lehetőségük van a PMFC szurkolóinak kifejezni a klubhoz fűződő szorosabb kötődésüket. Az ugyancsak az összes hazai mérkőzés megtekintésére jogosító Támogatói Bérlet 20.000 Ft-ba kerül, ráadásul gépkocsival történő behajtásra is jogosít a stadion belső parkolójába, továbbá személyesebb kapcsolat kialakítását is lehetővé teszi a csapattal.
 
A bérletek névre szólnak, ugyanakkor nincsenek szektorhoz kötve. A 14 év alatti és 65 év feletti szurkolók (utóbbiaknak a belépésnél személyi, vagy nyugdíjasigazolványt kell bemutatniuk) továbbra is ingyenesen látogathatják a mérkőzéseket. Természetesen, ha támogatni szeretnék a csapatot, vagy emlékbe vásárolnának bérletet, van rá lehetőség.

A bérletesek számára - a korábbi klubkártya-kedvezményekhez hasonlóan - igyekeznek kialakítani egy kedvezményeket nyújtó partneri kört. Érdemes lesz tehát ezért is követni a www.pmfc.hu-t, hiszen folyamatosan töltik majd fel, hogy a hűséges drukkerek hol, milyen szolgáltatásokat vehetnek igénybe kedvezményes áron.

Ráadásul néhány szerencsésnek a meccsre járást is megkönnyítik, ugyanis minden 100 eladott bérlet után kisorsolnak 1-1 szerencsést, aki jogosultságot nyerhet arra, hogy a mérkőzések idején a stadion belső udvarában parkolhat, ezzel megkímélve magát sok kellemetlenségtől.
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán