Hírek

Szeptember 16.: jótékonysági futóverseny

Atlétika

2016. szeptember 6.

A tavalyi nagy sikerre tekintettel és hagyományőrző szándékkal idén immár második alkalommal rendezik meg az „Együtt gyermekeinkért!” jótékonysági futóversenyt.

Szeptember 16.: jótékonysági futóverseny

Nehéz elképzelni annál egészségesebb és hasznosabb péntek délutáni programot, mint a sportolás, ráadásul, ha a futással még másokon is segíthetünk, akkor duplán megéri részt venni az adott sporteseményen. Gyere és válassz két táv közül szeptember 16-án, pénteken a királyegyházi Lafarge cementgyár parkolójában kialakítandó versenyközpontban, hiszen itt mindenki nyertes, aki rajthoz áll. A 3 és a Szentlőrincen át vezető 11 kilométeres (rajt: 13:45 és 18:00) távra minden korosztályt szívesen várnak, a megmérettetésre akár már online is elő lehet nevezni, de a helyszínen is lehetőséget biztosítanak a szervezők a regisztrációra.

A sportesemény az egészséges életmód fontosságára hívja fel a figyelmet, a futók által befizetett nevezési díjból a szervezők sportszereket vásárolnak, amelyeket szentlőrinci és királyegyházi diákoknak juttatnak el, így számukra bővül a sportolási lehetőségek tárháza, emellett a sérült gyerekekkel foglalkozó szentlőrinci iskola tanulóit is meglepik néhány eszközzel, amelyekkel hatékonyabban lehet az egészséges életmódra nevelni a gyermekeket.

Idén minden regisztrált versenyző a Lafarge Cement Magyarország Kft. jóvoltából egy kulacsot és a jótékonysági futóverseny logójával ellátott kitűzőt kap ajándékba, a 3 kilométeres távon ráadásul díjazzák a legfiatalabb, a 11 kilométeren indulók között pedig a legidősebb versenyzőt.

A sportnappal párhuzamosan zajlik a cementgyár hagyományos őszi nyílt napja is, így a gyárlátogatással egybekötött eseményen a látogatók megismerhetik a cementgyártás folyamatát, a gyerekeket pedig akár kisvonattal is körbeutazhatják a gyár területét.

További információ: http://www.lafarge.hu/hir/futoverseny-es-nyilt-nap-2016-09-16-jelentkezes

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. január 11.

Interjú Lukács Gergellyel

2020. december 31.

Búcsúzunk 2020