Hírek

Konkoly Zsófi támogatói szerződést írhatott alá

Úszás

2016. október 26.

Támogatói szerződést kötött a Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet az idei év egyik nagy felfedezettjével, a paralimpiai bronzérmes Konkoly Zsófiával.

Konkoly Zsófi támogatói szerződést írhatott alá

A tizennégy éves úszóklasszis mostantól gyakran látható lesz a Takarékszövetkezet rendezvényein, részt vesz jótékonysági akcióikban.

-Nagyon fontos számunkra, hogy olyan embereknek juttassunk támogatást, akik azokat az értékeket képviselik, amelyekkel partnereink és mi magunk is könnyen tudunk azonosulni – mondta a szerződést követően Lukács Péter, a Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet elnök-igazgatója. – Ez az együttműködés kölcsönösen előnyösnek ígérkezik, hiszen mi olyan embert támogathatunk, akire valamennyien büszkék vagyunk, segítségünk pedig Zsófi további sportpályafutását teheti zökkenőmentesebbé.

A még kissé félénk mosolyú Zsófi hatévesen tanult meg úszni, a PSN Zrt. Sportiskola sportolója ma már heti tizenegy edzésen fejleszti, erősíti magát. A kérdésre, hogy miért éppen az úszást választotta, meglepő választ adott: 

- A bátyámnak az asztmája miatt kötelező volt úszni járnia; egy-egy jó úszás után mindig kapott lufit – ez engem is nagyon csábított.

Lufit ugyan nem kapott Konkoly Zsófi a teljesítményéért, ám sokak meglepetésére az idei riói paralimpián sikeres száz méteres pillangó döntője után a dobogó harmadik fokára állhatott.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek