Hírek

13.30-tól újra nyitva a Hullámfürdő

Úszás

2017. február 4.

AZ E-On és a PSN Zrt. munkatársainak gyors hibaelhárításának köszönhetően szombat délután 13.30-tól újra látogatható a Hullámfürdő.

13.30-tól újra nyitva a Hullámfürdő
A szakemberek megvizsgálták a problémát és annak érdekében, hogy a vendégek minél előbb újra birtokba vehessék a létesítményt, megtették a szükséges intézkedéseket, ennek köszönhetően 13.30-kor újra várjuk a kedves vendégeinket a Hullámfürdőbe.

A kényelmetlenségért köszönjük a megértésüket!

KORÁBBAN ÍRTUK:


Szombat reggel súlyos műszaki - elektromos - meghibásodás miatt be kellett zárni a Hullámfürdőt. Az újranyitás időpontjáról honlapunkon és a facebookon azonnal tájékoztatjuk az uszodalátogatást tervezőket.

Szombat reggel súlyos, elektromos jellegű meghibásodás történt a pécsi Hullámfürdőben (Abay Nemes Oszkár Sportuszodában). Emiatt az erre a napra tervezett összes porogramot le kellett mondani - beleértve a vízilabda-mérkőzést is - és sajnos úszni érkező vendégeket sem tudunk fogadni.

Az E-On és a PSN Zrt. szakemberei azonnal megkezdték a hiba elhárítását, ám az előreláthatóan több órát, rosszabb esetben az egész szombatot is igénybe veheti.

Amint az újranyitás időpontja biztossá válik, ugyane hasábokon azonnal tájékoztatjuk az uszdalátogatást tervező közönséget.

A kényelmetlenségért szíves megértésüket kérjük!

A PSN Zrt. vezetősége
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek