Hírek

A PSN Zrt. hozta el az atlétilkai vándorkupát

Atlétika

2017. március 13.

Március 11-én, Bonyhádon rendezték a 6. Boros Dezső emlékversenyt, ahol a PSN Zrt. Sportiskola 27 fős gyermek csapata mérte össze tudását az ország legjobb atlétáival.

A PSN Zrt. hozta el az atlétilkai vándorkupát

A versenyt országos szinten évről évre egyre nagyobb érdeklődés mellett rendezik meg, köszönhetően a bonyhádi kiváló feltételrendszernek és szervezésnek, valamint az egyesületekben egyre növekvő számú csoportoknak, fejlődő utánpótlás műhelyeknek.

A Boros Dezső emlékverseny egyike azon kevés versenynek, amely a Sport XXI. programon, valamint a diákolimpiai versenyeken túl már az atlétika „valódi” versenyszámaiban ad egyéni és csapat versenyzési lehetőséget a gyermek korcsoportú atlétáknak.

A pécsi csapat számos dobogós egyéni eredményt, egy korosztályos országos csúcsot 1 cm-re megközelítő eredményt (Putsay Bence, U11 fiú magasugrás), leány váltó 1. helyezést, fiú váltó 3. helyezést ért el, mely eredmények összességében a PSN Zrt. gyermek csapatának győzelmét jelentették. A hosszú, fárasztó, de nagyon sikeres versenynap végén a pécsi csapat emelhette boldogan a magasba a csapateredményért járó vándorkupát.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán