Hírek

Bali Dániel felrobbantotta a csarnokot

Aerobik

2017. május 29.

Hihetetlenül jól szerepeltek a PSN Zrt. Sportiskola aerobikosai a Portugáliában megrendezett Open versenyen, amely egyben a Világkupa-sorozat egyik állomása is volt.

Bali Dániel felrobbantotta a csarnokot

Az utánpótlás korosztályban Bali Bianka a 96 fős mezőnyben a második legjobb magyarként a tizedik helyen végzett.

- Egyetlen hajszállal maradt csak le a döntőről, egy kis szerencse még jól jött volna, de ettől függetlenül nagyon boldogok vagyunk és elképesztően büszkék Bianka teljesítményére – árulta el a vezetőedző, Réfi Eszter a döntőt követően.

Ákoshegyi Dóra az elmúlt hetekben kimagaslóan jól teljesített, ezt a színvonalat Portugáliában is tudta hozni, triójával és csoportjával egy-egy ezüstérmet nyert a juniorok versenyében. Az utánpótlás openen a hetedik helyen végzett a pécsi lány.

A 12-14 éveseknél magyar aranyérem született a csoportban, amelynek a PSN Zrt. Sportiskola növendéke, Bali Bianka is a tagja volt.

- Nagyon boldogok voltunk az eredményhirdetés után, ezúton is köszönjük a közös munkát a Flex HDSE-nek és az Óbudai WDSE-nek, valamint az otthoniaknak a szurkolást – mondta a szakosztályvezető.


A felnőttek között Mazács Fanni fél pontot javított az előző napi eredményén, szuper gyakorlattal a nyolcadik helyen zárt. A Hegyi Dóra, Bali Dániel páros a hatodik helyezett lett. A pécsi fiú azonban egyéniben sporttörténelmet írt, minden idők legmagasabb pontjával nyert egyéniben, szinte felrobbant a sportcsarnok a gyakorlatát követően. A felnőtt csoport tagjaként szintén aranyérmet nyert Bali Dániel, ami remek eredménynek számít. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Triatlon 2021. június 20.

Elismerés a versenypályán kívülről

Atlétika 2021. június 20.

Hőségben állták a sarat az atléták

Vízilabda 2021. június 16.

Legjobb vidéki csapatként bronzérmes a PSN

Triatlon 2021. június 16.

Bicsák Bence is utazik a nyári olimpiára