Hírek

Bicsák Bence összesítésben már a 66. helyen

Triatlon

2017. június 8.

A PSN Zrt. Sportiskola két kiváló triatlonosa, Bicsák Bence és Sárszegi Noémi remekül szerepelt a Cagliariban megrendezett Világkupán.

Bicsák Bence összesítésben már a 66. helyen

Bicsák Bence nagyon jó úszást követően az élbolyban tekerve kezdte meg a középső számot, amely során a szökevényeket követő nagy, 20-25 fős bolyban tekert. Végig elől helyezkedett a veszélyes részeken és így elkerülte a bukásokat. A futószámban hozta már-már szokásosnak mondható klasszis teljesítményét és a nagy harcban megszerezte élete második top 10-es helyezését a világkupákon. Bence ezzel a szenzációs eredménnyel a 66. helyre lépett előre a világranglistán.


Sárszegi Noémi is sikerrel vette két héten belül a második világkupát. Az úszás sajnos most sem sikerült túl jól, de kerékpáron a két évvel ezelőtti tiszaújvárosi világkupa-győztes ausztrál versenyzővel és egy dél-afrikai versenytársával közösen szépen zárkóztak az előttük lévő kisebb csoportokra. Megúsztak egy nagy bukást, ahol három versenyzőtársuk esett el egyszerre előttük. A futószámban elején a nagyon emelkedős kerékpárpálya miatt még fáradtan mozgott, utána egyre gyorsult és végül 38. lett az erős mezőnyben.MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben

Úszás 2020. július 27.

Válogatott úszóink sikerei a fővárosból