Hírek

Hihetetlen eredmény a Világjátékokról

Aerobik

2017. július 21.

Hatalmas sikert értek el a PSN Zrt. Sportiskola aerobikosai az év legfontosabb versenyén, a Világjátékokon Bali Dániel egy ezüst- és egy bronz-, Mazács Fanni pedig két bronzérmet szerzett.

Hihetetlen eredmény a Világjátékokról

A nem olimpiai sportágak legnagyobb versenyén a PSN Zrt. Sportiskola versenyzői vegyes páros és aerodance csoport kategóriákban léptek színpadra a megmérettetés első napján. Bali Dániel a debreceni Flex HD SE kiválóságával, az aerobik Hosszú Katinkájával, Hegyi Dórával párosban remek gyakorlatot mutatott be Lengyelországban, végül a spanyolok mögött az ezüstérmet szerezték meg a magyar sportolók.

A PSN Zrt. Sportiskola másik remek aerobikosa, az orvostanhallgató Mazács Fanni a magyar aerodance csoport tagjaként látványos gyakorlattal szerzett bronzérmet, így a két PSN-es aerobikos összesen két érmet szerzett a Világjátékok első napján.

A második napon a sportaerobik csoport mérte össze tudását a résztvevő nemzetek legjobbjaival, a magyarok Mazács Fannival és Bali Dániellel a harmadik helyet szerezték meg.

A sportolók edzője, Réfi Eszter feszülten figyelte tanítványai gyakorlatait, majd hatalmas örömmel és büszkeséggel nézte végig az eredményhirdetést, hiszen az év legfontosabb versenyén mindkét aerobikosa kétszer is felállhatott a dobogóra. 

- Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült érmeket szerezni. A magyar csapat nagyon régóta várt már  Világjátékok éremre és ezt most sikerült - árulta el Réfi Eszter a megmérettetés után.

A kétszeres bronzérmes Mazács Fanni is örömmel nyilatkozott a versenyek után.

- A négyes döntőbe mindenképp szerettünk volna bekerülni, de titkon mindenki reménykedett abban, hogy sikerül felállni a dobogóra - mondta a PSN Zrt. kiválósága.

- Úgy jöttünk  ide, hogy mindenkinél az aktuális forma fog számítani, de azt gondolom, hogy nekünk sikerült jól időzítenünk a formánkat, nagyon keményen edzettünk az elmúlt két hétben és ennek megjött az eredménye - fogalmazott a párosban ezüstérmes Bali Dániel.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2021. március 1.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. március 1.

Csillogó ruhák, spárgák, érmek

Atlétika 2021. március 1.

Egy hétvége alatt két egyéni csúcs

Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep