Hírek

Csoportelső a Millennium

Vízilabda

2017. augusztus 9.

A nap utolsó mérkőzése ezúttal is a Millennium olimpiai bajnokokat tömörítő együtteséé volt, amely most is gálát rendezett, 24-5-re verte milánói riválisát. Ahogyan hétfőn, ezúttal is minden mezőnyjátékos gólt szerzett a mérkőzésen.

Csoportelső a Millennium

„Fantasztikus ezekkel a srácokkal együtt játszani, de azt hiszem, ez az az alkalom, ami mindenki, még az ellenfél, de legfőképp a közönség számára is örökre emlékezetes marad” – fogalmazott a meccs után Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok.

„Jól jön a két nap szünet” – viccelődött Kemény Dénes, a csapat edzője, korábbi szövetségi kapitány. „Azért készülni kell, de legalábbis jobban kell figyelni majd pénteken, szombaton és vasárnap, amikor várhatóan erősebb ellenfelek jönnek szembe. Az olasz csapat játékosai azt mondták, megtiszteltetés volt ellenünk, és leginkább ilyen környezetben, ekkora közönség előtt játszani” – tette hozzá Kemény Dénes.

A nap legnagyobb arányú győzelmét egyébként a +50-es korosztályban induló egri Bull’s Blood aratta, amely 33-1-re győzte le olasz riválisát.

Az összesen 31 olimpiai bajnoki címmel rendelkező Millennium együttese:Forrás: www.masters.fina-budapest2017.com

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. május 13.

Toboroz a vízilabda szakosztály

2021. május 10.

Aktuális heti versenyek