Hírek

Az aranyért játszhatnak Vári Attiláék

Vízilabda

2017. augusztus 12.

A Millennium együttese orosz gárdával mérkőzik meg vasárnap este a világbajnoki aranyéremért.

Az aranyért játszhatnak Vári Attiláék

A 40+-os korcsoportban az elődöntő volt magyaros, a Millennium olimpiai bajnokokkal felálló csapata a kezdeti szoros eredmény után legyőzte az Oázis SC-t, amely így is büszke lehet magára, hogy vetélytársához hasonlóan szórakoztatta a népes közönséget.

„Nehéz meccs volt ez már, hiszen egy magyar csapat ellen játszottunk. Gratulálok az Oázisnak, mert jól játszottak, és sok olyan játékos volt ott náluk a vízben, akikkel sok közös emlékünk van. Junior világbajnoki csapattársaim és más jó barátok is ott voltak, szóval ez egy barátságos elődöntő volt. Örülök, hogy sokan szereztek gólt a csapatunkban” –mondta Kiss Gergely a győztes mérkőzést követően.

 

„Tegnap sokkal fáradtabb voltam, ma frissebbnek éreztem magam. Jól jönnek még egy nap pihenő, de az nincsen, készen állunk a döntőre. Jó lenne megnyerni, és aztán egész évben lehet pihenni” – ezt már Kásás Tamás tette hozzá.

„Azért az öltözőben nem voltunk olyan hangosak, mint a vb elején, fárad mindenki. Minden meccs előtt izgulunk, izgultunk, így volt ez régen is. Mindig úgy készültünk, mintha a legerősebb ellenfél ellen készülnénk. A döntőket pedig nagyon szerettük megnyerni, holnap is erre készülünk” – Benedek Tibor szavai voltak ezek a találkozót követően.  

Kemény Dénes csapatának ellenfele a rendkívül erős orosz Szentpétervár lesz. Az oroszok keretében két olyan játékos is ott van, akik játszottak a magyar válogatott ellen az athéni olimpián.

Forrás: masters.fina-budapest2017.com 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. május 13.

Toboroz a vízilabda szakosztály

2021. május 10.

Aktuális heti versenyek