Hírek

Nincs albérlet, itthon lesz otthon a PMFC

Labdarúgás

2017. augusztus 15.

Az MLSZ Versenybizottsága elfogadta a PSN Zrt. kérvényét, így a PMFC ebben a szezonban is itthon játszhatja le NB III-as meccseit, nem kell albérletbe költöznie a fedett lelátó hiánya miatt.

Nincs albérlet, itthon lesz otthon a PMFC

Már a Kozármisleny elleni, szombaton 17:30-kor kezdődő derbit is a Stadion utcában rendezhetik meg. 

Sok szurkoló vágya teljesült azzal, hogy az MLSZ néhány hasonló cipőben járó csapattal egyetemben a PMFC, pontosabban a csapatot működtető PSN Zrt. kérvényét is elfogadta, így mégis hazai pályán játszhatja mérkőzéseit a csapat – a kétszáz fős fedett lelátó hiányában is. Az erről szóló értesítés kedden érkezett meg a szövetségtől. 

Amint ismert, az első körben nem kapta meg az MLSZ-től a hitelesítést a Stadion utcai pálya, hiszen az új előírás szerint már ebben az osztályban is legalább a kétszáz fős, fedett lelátó is szükséges ehhez. A PSN Zrt. emiatt tárgyalásokat kezdett a Kozármislennyel, hogy ott rendezhesse meg „hazai” mérkőzéseit. Ez azonban nyilvánvalóan csak szükségmegoldás volt, mindenki azt szerette volna, ha a hazai meccseken valóban „itthon”, azaz Újmecsekalján buzdíthatná kedvenceit a pécsi publikum.

Épp ezért fordult a PSN Zrt. külön kérelemmel az MLSZ-hez, amely szerencsére nyitott volt erre, s az elnökség javaslatára a Versenybizottság végül (többedmagával) a PMFC-pálya esetében is felmentést adott, így a következő idény végéig a lelátó hiányában is itt rendezhetik meg a hazai mérkőzéseket.

Mindez azt is jelenti, hogy már a hétvégi, Kozármisleny elleni derbire a Stadion utcában kerül majd sor. A jegy- és bérletárak egyébként Újmecsekalján az idén is változatlanok, azaz a szurkolók alkalmanként 500 forintért válthatnak belépőt, míg 14 év alatt és 65 év fölött ingyenes a belépés. Az egész idényre szóló bérlet pedig 5000 forintba kerül.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán