Hírek

Látványosan fejlődik a gyerekpóló

Vízilabda

2017. szeptember 1.

Látványos fejlődésen ment keresztül az elmúlt években a pécsi vízilabdázás, ami nagyban a PSN Zrt. Sportiskolájában elvégzett remek szakmai munkának köszönhető.

Látványosan fejlődik a gyerekpóló

A fiatal pólósok legutóbb Szentesen nyertek meg egy rangos tornát, ráadásul várják az új csapattagokat is.

 

Valószínűleg kevés szakember látja át olyan jól a pécsi vízilabdázás helyzetét, mint Lukács Gergely, aki amellett, hogy a felnőttek munkáját vezetőedzőként irányítja, az utánpótlásban szakosztályvezetőként igyekszik stabil alapokra helyezni a sportágban jeleskedő fiatalok szakmai munkáját.

– Augusztus utolsó hétvégjén Szentesen vett részt egy rangos felkészülési tornán a 2006-os korosztályú csapatunk, amelyet nagy örömünkre meg is nyertek a fiúk. Az elkövetkező években sokat fogunk még hallani ezekről a srácokról, sokra hivatott korosztályról van szó, de természetesen a sikerek mögött nagyon sok munka van minden csoport esetében – árulta el a szakosztályvezető.

Balázs Bence büszke csapatára, mint mondta, fegyelmezetten és motiváltan játszottak tanítványai a tornán.

– Sok szempontból is fontosak voltak a mérkőzések, például sok lehetőséget kaptak a cserejátékosok is, így ők is meg tudták mutatni, mit tudnak. A csoportunkból veretlenül, az első helyről jutottunk tovább az elődöntőbe, ahol a Szolnokkal vívtunk szoros párharcot. Hatalmas akaraterővel küzdöttek a srácok, végül 8-7-es végeredménnyel kerültünk a döntőbe, ahol meglátszott a játékunkon az izgatottság és az izgalom, de a pécsi szülőkből álló szurkolótábor segítségével sikerült 5-2-re hoznunk a finálét – foglalta össze a szentesi torna eseményeit a tréner, akinek a munkáját Kovács Krisztián is segítette.

 

Annak érdekében, hogy minél több gyermek megtapasztalhassa a vízilabda szépségeit és lehetősége legyen olyan kiemelkedő sikereket elérni, mint a nyár folyamán a magyar felnőtt, illetve masters pólósok, a PSN Zrt. Sportiskola víziladba szakosztálya toborzót hirdet alapfokú úszástudással rendelkező, 2005 és 2009 között született fiúknak. Minden hétköznap 17:45 órakor várják a gyerekeket az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában, illetve a 72/311-699-es telefonszámon lehet érdeklődni a képzések iránt, amit az első két hónapban ingyen próbálhatnak ki a jelentkezők. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. május 13.

Toboroz a vízilabda szakosztály

2021. május 10.

Aktuális heti versenyek