Hírek

Kilencedik alkalommal futhatunk a rákgyógyításért

Atlétika

2017. szeptember 4.

A Dunántúli Postás Sportegyesület szeptember 9-én, szombaton kilencedik alkalommal rendezi meg Pécsett a Fuss a Rákgyógyításért karitatív futónapot.

Kilencedik alkalommal futhatunk a rákgyógyításért

A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a Széchenyi térről rajtol majd a jótékonysági futóverseny, a 3 kilométeres útvonal végén pedig ide is érkezik vissza a mezőny. A szervezők reményei szerint idén is megtelik a város főtere a segítő szándékú futókkal, akik a történelmi belvárosban akár futva, kocogva vagy sétálva is teljesíthetik a távot, hiszen nem az eredmény, hanem a részvétel a fontos.

Szombaton délelőtt 9 órától lehet regisztrálni a futásra, a nevezési díj egységesen 1000 forint, a befolyt összeget a pécsi székhelyű Nőgyógyászati Daganatos Betegekért Alapítvány számára utalják majd át a rendezők. A tekintélyes múltra visszatekintő karitatív rendezvénysorozat eddigi nyolc futása során összesen több mint 15 000 résztvevőt regisztráltak, a nevezési díjakból közel 17 millió Ft támogatás gyűlt össze.

A résztvevők (a készlet erejéig) erre az alkalomra készülő ajándékpólót kapnak, amelyet viselve a program napján kedvezményesen tekinthetik meg a nevezők a Pécsi Állatkertet és a Csontváry Múzeum kiállításait.

A rendezvényen zenél a RocktoRock együttes, fellép Beck Zoli és Zaza, valamint a PTE Táncegyüttes. A futás 11.15-kor indul, amelyet sikeres baranyai sportolók által vezetett közös zenés bemelegítés előz meg. 

A rendezvény részletes programja, illetve a nevezéssel kapcsolatos további információk az egyesület honlapján (www.dpse.hu) találhatók.

Útvonal: Széchenyi tér - Irgalmasok u. - Citrom u. - Jókai u. - Jókai tér - Ferencesek u. - Szent I. tér - Janus P. u. - Mária u. - Flórián tér - Nagy Flórián u. - Király u. - Széchenyi tér


Program:
09.00 Regisztráció kezdete
10.30 Ünnepélyes megnyitó
Beck Zoli és Zaza
PTE Táncegyüttes 
Közös bemelegítés sikeres baranyai sportolók vezetésével
11.15 Rajt
12.15 Tombolasorsolás értékes nyereményekkel
A megnyitó előtt és a futás után a RockToRock együttes játszik.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán