Hírek

Közel ezer aerobikos méri össze tudását Pécsen

Aerobik

2017. október 18.

Október utolsó hétvégéjén a Magyar Torna Szövetség aerobik szakága és a PSN Zrt. közösen rendezi a Magyar Kupa döntőjét és a Hungarian Aerobic Open versenyt, amelyre tizenhárom országból közel ezer sportoló érkezik.

Közel ezer aerobikos méri össze tudását Pécsen

A PSN Zrt. Sportiskola aerobik szakosztályában folyó remek munkának köszönhetően a Magyar Torna Szövetség úgy döntött, hogy sok Budapesten megrendezett verseny után ezúttal a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnok adhat otthont a szezon egyik legfontosabb nemzetközi versenyének.

-          Nagyon nagy megtiszteltetés és egyben nagy feladat egy ilyen komoly megmérettetést szervezni, örülünk, hogy értékelte a szövetség a pécsi aerobik fejlődését és az elnökség rendezvényszervezés terén is jó véleménnyel van rólunk. A három napig tartó rendezvényen minden korosztály színpadra lép majd egészen a 7 éves korosztálytól a felnőttekig – árulta el Réfi Eszter, a PSN Zrt. Sportiskola aerobik szakosztályának vezetője, aki egyben házigazdaként a Hungarian Open és Magyar Kupa döntő versenyigazgatója is.

A PSN Zrt. Sportiskola színeiben várhatóan hetvenen fogják összemérni tudásukat ellenfeleikkel, ráadásul nagyon sokan esélyesek az aranyéremre, illetve a dobogós helyekre is. Október 27-én, pénteken 14:40-kor az ünnepélyes megnyitóval kezdődik a program, majd este fél hétig mutatják be gyakorlataikat az aerobikosok. Szombaton délelőtt a Magyar Kupa döntőjében a basic, challenge és stepaerobik képviselőinek szurkolhatnak majd a nézők, délután pedig a legnehezebb és leglátványosabb gyakorlatokkal színpadra lépő sportaerobikosoké lesz a főszerep, akikre vasárnap a döntő vár majd a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A szurkoló, hozzátartozó, érdeklődő felnőttek 1000, a diákok és nyugdíjasok 600 forintos napijegyet válthatnak, amelyért cserébe várhatóan magas színvonalú gyakorlatokat tekinthetnek meg a nem mindennapi rendezvényen.

 


MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán