Hírek

Pillangókirályok döntője - FRISSÍTVE

Úszás

2017. november 10.

Százhalombattán rendezték az úszók rövidpályás felnőtt országos bajnokságát, amelyen a PSN Zrt. Sportiskola úszói is rajtkőre álltak. Kenderesi Tamás nagy csatában a 200 méter pillangó döntőjében a második helyen végzett.

Pillangókirályok döntője - FRISSÍTVE
Kendresi Tamás hatalmas egyéni csúccsal, 1:52.60-as idővel második lett a 200 méteres pillangó döntőjében, ez nagyon jó előjel a decemberi rövidpályás Európa-bajnokság előtt.

Rozanovic Ádám 50 méter mellen 28,12-es idővel lett hetedik. 


KORÁBBAN ÍRTUK:


Nagy érdeklődéssel várja az úszótársadalom a péntek esti, 17:53-kor rajtoló 200 méter pillangó döntőjét, amelyre a PSN Zrt. Sportiskola olimpiai bronzérmes úszója, Kenderesi Tamás a második helyen jutott be.

Ugyanebben a számban a 2002-ben született Kovács Bálint hatalmas egyéni csúccsal úszta a korosztálya legjobb idejét, nagy jövő állhat az új pécsi pillangó-reménység előtt, hiszen a felnőttek között is szép eredményt ért el.

Kenderesi Tamás csütörtökön a 100 méteres pillangóúszás döntőjében 52,2 másodperces idővel a negyedik helyet szerezte meg, Kovács Bálint pedig szintén nagy egyéni csúccsal, 57,8-as idővel a 15 évesek között lett első élete első felnőtt ob-ján. Tamás és Bálint edzői: Tari Imre és Turós Máté.

Nagy örömünkre Rozanovic Ádám is visszatért a PSN Zrt. Sportiskolájához, 50 gyorson hetedik (22.57), 50 háton tizenötödik (26.86) helyen végzett, 50 méter mellen pedig a kilencedik helyen jutot a döntőbe.

A nagyobbak mellett a fiatalabb korosztály képviselői is remek eredményeket produkáltak az ob-n, mindenkinek sikerült megúsznia a legjobb idejét, a PSN Zrt. Sportiskola színeiben álltak rajthoz:

Kárpáti Dalma

Molnár Nóra

Bujdosó Eszter

Sztázics Angyalka

Eperjesi Kíra

Balogh Vivien

Várkonyi Gergő

Molnár Nóra

Kárpáti Dalma

Bujdosó Eszter.

Edzőik: Szamek Katalin, Borsodi Bence, Tari Imre, Turós Máté. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek