Hírek

2018-ban új csarnokban készülhetnek a tornászok

Torna

2017. december 6.

December 6-án került sor a várva várt pécsi tornacsarnok műszaki átadására, amelyen a Magyar Torna Szövetség kétszeres olimpiai bajnok elnöke, dr. Magyar Zoltán is tiszteletét tette.

2018-ban új csarnokban készülhetnek a tornászok

2018 elejétől modern eszközökkel és fejlett létesítményben készülhet majd a PSN Zrt. Sportiskola közel 150 tornásza, akik évek óta kimagasló eredményeket érnek el a különböző országos megmérettetésen, pedig sokan nem is gondolnák, milyen mostoha körülmények között edzettek a fiatalok az elmúlt esztendőkben. A Magyar Nemzeti Sportközpontok és a Magyar Torna Szövetség beruházásának köszönhetően viszont olyan edzőcsarnok épül a pécsi Verseny utcában, amelyről korábban a sportágban tevékenykedők álmodni sem mertek.

-  Amikor felmértük a tornacsarnok lehetséges helyének lehetőségeit, a Verseny utcában található, akkoriban raktárként funkcionáló épület rögtön elnyerte a tetszésünket. Ugyan a talaj elhelyezése miatt kisebb átépítésre szükség volt, viszont a beruházásnak köszönhetően reményeink szerint már januártól modern, minden igényt kielégítő körülmények között tréningezhetnek majd a fiatalok. Azt gondolom, hogy az új létesítmény megfelelő edzőcsarnok lesz a lányok esetében egészen 14-16, a fiúknál pedig 16-18 éves korig. A sportágat szeretnénk központosítani, így a válogatott sportolók számára új lehetőségek nyílhatnak majd az elkövetkezendő években – foglalta össze a tornacsarnok előnyeit a Magyar Torna Szövetség első embere, aki hozzátette, egy főállású edző és több millió forint értékű tornaszerek biztosításával is szeretnék javítani, illetve segíteni a pécsi szakemberek munkáját.

  

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. január 11.

Interjú Lukács Gergellyel

2020. december 31.

Búcsúzunk 2020