Hírek

Négy rúdugrónk is bekerült az országos programba

Atlétika

2018. március 21.

A Magyar Atlétikai Szövetség Nemzeti Rúdugró Programjának keretein belül az elmúlt hétvégén rendezték a gyermek és újonc korcsoportos gyerekek első toborzó, felmérő rendezvényét a fővárosban.

Négy rúdugrónk is bekerült az országos programba

Az eseményen a PSN Zrt. Sportiskola színeit két atléta, Locskai Anna és Putsay Bence képviselte az ország különböző egyesületeiből érkező közel 90 sportoló mellett.

A másfél napos eseményen a gyerekek különböző felméréseken vettek részt, a program része volt a 30 méteres futás, a helyből távolugrás, a távolugrás, a kötélmászás, hajlékonyság mérése és a bordásfalon lábemelés a fej fölé. A felmérés mellett a gyerekek rúdtechnikai oktatás, rúdugrás és ügyességi csapatjátékok keretében ismerkedhettek egymással, valamint az országos kiemelt rúdugró csoportjának (világversenyekre készülők, az összes korosztályos országos bajnok) tagjaival. 

A program végén mindenki oklevelet vehetett át Boris Volkovtól, az orosz rúdugró edzőtől, aki Maxim Tarasov, Olimpiai-, Világ-, és Európa Bajnok trénere volt, jelenleg pedig a magyar nemzeti rúdugró program szakmai koordinátora. 

A programon a kiemelt csoport tagjaként részt vett Garamvölgyi Petra és Borhy Anna is, akik 3 napos közös edzés keretében készültek. Anna és Petra március 26-április 8. között 2 hetes kiemelt rúdugró edzőtáborban vesznek részt Székesfehérváron. 

További jó hír, hogy az alap rúdugró programba beválogatták Locskai Annát (újonc) és Brunner Hugót (serdülő 1. év) is. Ezzel már összesen 4 versenyzőnk képviseli a PSN Zrt. Sportiskola színeit az országosan 50 fős programban Putsay Zoltán edzői munkájának támogatásával.

 

 

 

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán