Hírek

Megvédték bajnoki címüket a pécsi pólósok

Vízilabda

2018. március 28.

A PSN Zrt.-PVSK együttese kedden este teltház előtt védte meg címét a Komjádi-kupában.

Megvédték bajnoki címüket a pécsi pólósok

Fantasztikus hangulatban, teltház előtt ugrott medencébe kedden este a Pécs és az UVSE az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában a magyar vízilabdázás úttörőjéről, az első magyar olimpiai bajnokcsapat kapitányáról, Komjádi Béláról elnevezett kupa fináléjában. 

Már az első negyedben záporoztak a gólok, összesen kilencszer találtak be a csapatok egymás kapujába, a második nyolc percben pedig tovább tudták növelni az előnyüket Lukács Gergely tanítványai. A második félidőben folytatódott a mecsekaljai roham, a fantasztikus hazai közönség pedig alig várta a lefújást, hiszen magabiztos pécsi győzelemnek örülhetett.


Lukács Gergely vezetőedző:

-    Még kavarognak bennem az érzések, de csak pozitívak! Fantasztikus volt nézni a csapatomat, le a kalappal a játékosaim előtt. Fegyelmezettek voltak és nem estek kétségbe, amikor az UVSE nagyon hamar elhúzott 3-1-re, higgadtak maradtunk és felzárkóztunk. A mérkőzés végeredménye messze nem tükrözi azt, hogy mekkora küzdelem folyt a medencében, nagyon kevésen múlt a döntő. Szerencsére amikor átvettük a vezetést, mindig rá tudtunk tenni egy-két lapáttal, melynek hála háromgólos előnynél mentünk félidőre. Ettől mi magabiztosak lettünk, jól védekeztünk és ezt az eredményt tudtuk tartani a végéig. Óriási eredmény volt ez a két nap, nagyon szépen köszönöm a szurkolóinknak ezt a csodálatos biztatást, hiszen gyakorlatilag még a csillárról is nézők lógtak, szenzációs hangulatot varázsoltak. Ez egy igazi vízilabdaünnep volt!
 

Komjádi Kupa négyes döntő 
Pécs - Abay Nemes Oszkár Sportuszoda, 2018. március 26-27.

Döntő
PVSK-UVSE 12-7 (5-4, 3-1, 2-1, 2-1)
Gólszerzők:
 Csacsovszky E. 4, Lajkó 4, Szatmári 2, Csaba, Zerinváry, ill. Baksa B. 2, Knézy, Németh, Dala, Sziládi, Rábavölgyi


Végeredmény
1. PVSK
2. UVSE
3. Vasas
4. FTC

Az edzők szavazatai alapján a torna legjobb kapusa, a 10. jubileumi Bródy-kupa büszke tulajdonosa a Vasas hálóőre, Dévai Kristóf lett.

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. május 5.

Újabb érmek a lövészektől

2021. május 3.

Aktuális heti versenyek

Torna 2021. május 3.

Ezüstérmet szereztek a legkisebbek

Szinkronúszás 2021. május 3.

Ezúttal Pécsen remekeltek a szinkronúszók