Hírek

A címvédő pólósokat köszöntötte Páva Zsolt

Vízilabda

2018. április 4.

A Pécsett megrendezett Komjádi-kupa fináléjában győzedelmeskedő PSN Zrt.-PVSK vízilabdacsapatát köszöntötte szerdán dr. Páva Zsolt polgármester.

A címvédő pólósokat köszöntötte Páva Zsolt

A magyar vízilabdázás úttörőjéről, az első magyar olimpiai bajnokcsapat kapitányáról, Komjádi Béláról elnevezett kupa fináléjában teltház előtt védte meg címét Lukács Gergely együttese múlt héten az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában. Az 1933-ban indult kupasorozat első négyes döntőjének elődöntőjében hatalmas csatában 8-7-re győzött a pécsi együttes, majd a fináléban magabiztos játékkal 12-7-re múlta felül az UVSE-t.

A sporttörténelmi sikert elérő sportolókat és edzőiket dr. Páva Zsolt köszöntötte szerdán:

-       Nagyon nagy büszkeség számomra és Pécs városa számára is, hogy egy nagy sikerrel megszervezett pécsi tornán sorozatban másodszor is a PSN Zrt.-PVSK csapata hódította el a nagy múltra visszatekintő Komjádi-kupát. A pécsi vízilabdás utánpótlás-nevelés színvonalát az is remekül mutatja, hogy a címvédést követően az U12-es korosztály is remekelt az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában megrendezett nemzetközi tornán és végül a második helyen végzett. Azt gondolom, hogy országos szinten is kimagasló eredmények születtek az elmúlt napokban a pécsi medencében, amelyre a sportolók, edzőik, a klubok és Pécs városa is büszke lehet – fogalmazott Pécs város polgármestere.

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. május 13.

Toboroz a vízilabda szakosztály

2021. május 10.

Aktuális heti versenyek