Hírek

Takács Fanni magyar bajnoki címnek örülhet

Szinkronúszás

2018. április 10.

A Magyar Szinkronúszó Szövetség a Duna Arénában rendezte a 26. Gyermek és Junior Országos Bajnokságot, amelyen szépen szerepeltek a PSN Zrt. Sportiskola versenyzői.

Takács Fanni magyar bajnoki címnek örülhet

A nyári FINA Masters Világbajnokság óta először adott otthont rangos sporteseménynek az impozáns Duna Aréna, amely továbbra is elkápráztatta a nézőket, versenyzőket és szervezőket egyaránt.

A szinkronúszók versenyén két korosztály legjobbjai mérték össze tudásukat, a junior korcsoportban induló magyar klubok és a válogatott mellett a svéd nemzeti csapat és egy szlovák együttes is részt vett a bajnokságon. Több mint 60 gyermek és közel 80 junior korú műúszó indult a megmérettetésen, amelyen a PSN Zrt. Sportiskola sportolói az utóbbi korcsoportban mérték össze tudásukat ellenfeleikkel.

 

A pécsi versenyzők edzője, Bertalan Anita elismerősen nyilatkozott tanítványairól a megmérettetést követően:

-          Takács Fanni mindkét versenyszámában rendkívül szép kűrt futott, végig magabiztosan versenyzett. A csapat kombinációs kűrje a tavaszi versenyszezonra bővült 10 fősre, amely így látványosabb is lett, remek kűrt mutattak be a lányok azzal együtt, hogy a kiemeléseket és a dobásokat még némi gyakorlással erősíteni kell, de nagyon büszke vagyok mindenkire – mondta a tréner a verseny után.

 

A PSN Zrt. Sportiskola szinkronúszóinak eredményei:

Junior Technikai Szóló -

Országos Bajnok: Takács Fanni

 

Szabad program – Szóló -

Takács Fanni ezüstérem

Edző: Bertalan Anita, Jáhn Rea

 

Kombinációs kűr - ezüstérem

Bugovits Bora, Bakó Borbála, Bársony Lotti, Bolla Myrtill, Győrfi Sarolta, Kern Lilien, Palka Julia, Schweitzer Anna, Szabó Petra, Takács Fanni, Zlatics Anina

Edző: Bertalan Anita

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Triatlon 2021. június 20.

Elismerés a versenypályán kívülről

Atlétika 2021. június 20.

Hőségben állták a sarat az atléták

Vízilabda 2021. június 16.

Legjobb vidéki csapatként bronzérmes a PSN

Triatlon 2021. június 16.

Bicsák Bence is utazik a nyári olimpiára