Hírek

Takács Fanni magyar bajnoki címnek örülhet

Szinkronúszás

2018. április 10.

A Magyar Szinkronúszó Szövetség a Duna Arénában rendezte a 26. Gyermek és Junior Országos Bajnokságot, amelyen szépen szerepeltek a PSN Zrt. Sportiskola versenyzői.

Takács Fanni magyar bajnoki címnek örülhet

A nyári FINA Masters Világbajnokság óta először adott otthont rangos sporteseménynek az impozáns Duna Aréna, amely továbbra is elkápráztatta a nézőket, versenyzőket és szervezőket egyaránt.

A szinkronúszók versenyén két korosztály legjobbjai mérték össze tudásukat, a junior korcsoportban induló magyar klubok és a válogatott mellett a svéd nemzeti csapat és egy szlovák együttes is részt vett a bajnokságon. Több mint 60 gyermek és közel 80 junior korú műúszó indult a megmérettetésen, amelyen a PSN Zrt. Sportiskola sportolói az utóbbi korcsoportban mérték össze tudásukat ellenfeleikkel.

 

A pécsi versenyzők edzője, Bertalan Anita elismerősen nyilatkozott tanítványairól a megmérettetést követően:

-          Takács Fanni mindkét versenyszámában rendkívül szép kűrt futott, végig magabiztosan versenyzett. A csapat kombinációs kűrje a tavaszi versenyszezonra bővült 10 fősre, amely így látványosabb is lett, remek kűrt mutattak be a lányok azzal együtt, hogy a kiemeléseket és a dobásokat még némi gyakorlással erősíteni kell, de nagyon büszke vagyok mindenkire – mondta a tréner a verseny után.

 

A PSN Zrt. Sportiskola szinkronúszóinak eredményei:

Junior Technikai Szóló -

Országos Bajnok: Takács Fanni

 

Szabad program – Szóló -

Takács Fanni ezüstérem

Edző: Bertalan Anita, Jáhn Rea

 

Kombinációs kűr - ezüstérem

Bugovits Bora, Bakó Borbála, Bársony Lotti, Bolla Myrtill, Győrfi Sarolta, Kern Lilien, Palka Julia, Schweitzer Anna, Szabó Petra, Takács Fanni, Zlatics Anina

Edző: Bertalan Anita

 

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Úszás 2018. december 18.

Közel 100 érmet szereztek úszóink

2018. december 18.

Gyertek korizni!

Lövészet 2018. december 17.

Csonka Zsófia magabiztos sikere

Úszás 2018. december 12.

Kenderesi Tamás 12. lett a vb-n