Hírek

Szlovákiában is remekeltek az aerobikosok

Aerobik

2018. április 17.

Április 13-15-én a szlovákiai Érsekújváron mérték össze tudásukat a PSN Zrt. Sportiskola aerobikosai a nemzetközi mezőnnyel.

Szlovákiában is remekeltek az aerobikosok

A megmérettetés első napján a 9-11 éves sportaerobikosok léptek színpadra. A hölgyek mezőnyében közel százan mutattak be gyakorlatot egyéniben, amelyben a pécsi Dóra Luca a 23., Laklia Vandával és Szendelbacher Dorkával egy jól sikerült produkciót követően pedig trióban a hetedik helyen végzett. A hármashoz csatlakozott Bognár Adrienn és Szirtes Míra is, akikkel a pécsi csoport szintén a hetedik helyet szerezte meg.

A Szlovák Open zárónapja nagyon jól sikerült a PSN Zrt. Sportiskola növendékeinek, a juniorok között Ákoshegyi Dóra sportaerobikban ezüstérmes lett, a Flex HD és az Óbudai WDSE-vel közös trióban és csoportban pedig felállhatott a dobogó tetejére. Az aerodance-esek között Pécs város színeit Ulrich Dominika képviselte, aki az előbb említett klubok sportolóival együtt alkotott csapatban szerzett ezüstérmet. A felnőttek között Jenna Eggenstein hetedikként zárt, a junior korosztályú sportaerobik csoport pedig bronzérmes lett. Aerodance-ben a Bleszity Virág, Mudik Fanni, Szabó Babett, Bábel Fiametta, Farkas Fanni és Várdaróci Gréta összetételű formáció a hatodik helyen végzett. Az utánpótlás korosztályban a Huba Liána Lorkával, Pintér Vanesszáva, Sal Kingával, Sümegi Mendivel, Szommer Hédivel felálló formáció sportaerobik csoportban ezüstéremmel térhetett haza, aerodance-ben pedig Keller Lillával, Kocsis Karinával és Ratalics Barbarával kiegészülve szintén a második helyen végzett.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán