Hírek

Tokióban is a magyarok voltak a legjobbak

Aerobik

2018. április 23.

Nagyon jól szerepeltek a PSN Zrt. Sportiskola aerobikosai a Japánban megrendezett Suzuki Világkupán, a páros számának eredményhirdetését a pécsiekért szólt a magyar himnusz.

Tokióban is a magyarok voltak a legjobbak

A juniorok között egyéniben Ákoshegyi Dóra állt színpadra, 19.600-as pontszámmal végül az előkelő ötödik helyen végzett. A pécsi lány trióban is megmutatta tudását, a Flex HD sportolójával, Ruzicska Vanesszával és az Óbuda WDSE aerobikosával, Simon Zsófiával 19.550 ponttal lett ezüstérmes. A felnőttek mezőnyében Bali Dániel hozta a tőle megszokott kimagasló formát, egy japán versenyzővel 22.550 ponttal holtversenyben az élen végzett, de az alacsonyabb kiviteli pont miatt a pécsi kiválóság végül a második helyen végzett. Párosban viszont nem talált legyőzőre Európa-bajnokunk a térdfájdalommal versenyző Mazács Fannival, egy fantasztikus gyakorlatot követően szerezték meg Varga-Réfi Eszter tanítványai a győzelmet és állhattak fel a dobogó tetejére. A pécsi páros a Flex HD-s Farkas Balázzsal kiegészülve trióban is megmutatta, mit tud, gyakorlatukkal az előkelő második helyet szerezték meg a magyarok.
- Nagyon boldogok vagyunk, hiszen fantasztikus eredmények születtek. De nincs megállás, hiszen hamarosan a világbajnokságon kell bizonyítaniuk a magyar aerobikosoknak, az a verseny sokkal nehezebb lesz és addig még sok munka vár ránk – összegzett a PSN Zrt. Sportiskola aerobik szakosztályának vezetőedzője, Varga-Réfi Eszter.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2021. március 8.

Aktuális heti versenyek

Korcsolya 2021. március 8.

Ezüstérmet szerzett a férfiváltó a vb-n

2021. március 5.

Folytatódnak az edzések