Hírek

Döntsünk létszámcsúcsot a pécsi Telekom Vivicittán

Atlétika

2018. május 4.

Szeresd a várost, szeresd Pécset, és ünnepeld futással!

Döntsünk létszámcsúcsot a pécsi Telekom Vivicittán
Tavaly 3700 pécsi vagy baranyai futó fejezte ki a mediterrán ékszerdoboz iránti csodálatát, szeretetét azzal, hogy futott egy kellemeset a napsütötte pécsi belvárosban a Telekom Vivicittá Városvédő Futáson. A részvételi csúcs éve azonban 2016 volt, amikor több mint 5300-an álltak rajthoz. Idén csatlakozz Te is a Vivicittá életérezéshez, és tégy eleget a mozgalom lényegének, éltesd és szeresd a várost, hiszen itt élsz!

Legyünk mi a legaktívabb vidéki Vivicittázó város!

A már hagyományos Városvédő Futás távja idén is 3,2 kilométer, melyet a résztvevők a Széchenyi térről az Irgalmasok utcája felé indulva a Rákóczi úton és a Kórház téren át a Barbakán felé visszakanyarodva, majd az alagút felé irányt véve, a Kálvária tér érintése után a Király utcán keresztül célba érve tesznek meg. A hagyományos városvédő útvonal kicsik és nagyok számára egyaránt teljesíthető. Szintidő nincs, így bárki rajthoz állhat, aki érez magában kedvet egy 3 kilométeres pécsi kör megtételéhez.

2018-ban is az iskolák, baráti/kollegális társaságok és a családok eseménye a Telekom Vivicittá Városvédő Futás Pécs, melyre minden olyan helyi és környékbeli futót várnak, aki rajong Baranya megye és a dél-vidék egyik legszebb városa iránt, és nincs ellenére mindezt egy jó hangulatú, sportos nappal kifejezni!


Idén a pécsi Telekom Vivicittá új versenyszámmal bővül. Az esemény keretében rendezik meg ugyanis a már jól ismert Misina Csúcstámadást is! A csúcshódítók a pécsi Széchenyi térről indulva 9,3 km-t futólépésben megtéve és a 393 méteres szintkülönbséget leküzdve futnak fel Pécs egyik legmagasabb pontjára, a Misina-tetőn található TV-toronyhoz. Vállald a kihívást! Nézd meg a városvédő futókat odafentről! Nevezz a Telekom Vivicittá - Misina Csúcstámadásra online most!
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2021. március 5.

Folytatódnak az edzések

Kézilabda 2021. március 2.

Szigorítások a kézilabdában