Hírek

Öt dobogós helyezés az ob-ról

Atlétika

2018. május 9.

018. május 5-én és 6-án, Székesfehérváron versenyeztek serdülő és ifjúsági csapataink az országos korosztályos ügyességi és gátfutó csapatbajnokság keretében.

Öt dobogós helyezés az ob-ról

A PSN színeiben 8 csapat indult és közülük 5 csapat országos bajnoki dobogós eredményt ért el, 1 csapat a 4. helyen, további 2 csapat pedig bajnoki 5. helyen zárta a csapatversenyt.

Országos bajnoki címet szerzett az ifjúsági leány magasugró csapat. A csapat tagjai: Kárpáti Enikő, Borhy Anna, Kovácsi Anna Karina, Erdélyi Gréta.

 

Országos bajnoki 2. helyezést ért el a leány serdülő ötösugró csapat. A csapat tagjai: Garamvölgyi Petra, Gyéresi Luca, Skriván Bíbor, Ortmann Anna.

 

Országos bajnoki 2. helyezést ért el a leány serdülő rúdugró csapat. A csapat tagjai: Garamvölgyi Petra, Gyéresi Luca, Skriván Bíbor, Locskai Anna.

 

Országos bajnoki 3. helyezést ért el a fiú serdülő távolugró csapat. A csapat tagjai: Brunner Hugó, Csiszár Balázs, Schmidt Bence, Erát Kristóf, Kovács Zoltán.

 

Országos bajnoki 3. helyezést ért el a fiú serdülő 300 m gátfutás csapata. A csapat tagjai: Brunner Hugó, Csiszár Balázs, Schmidt Bence, Erát Kristóf, Kovács Zoltán.

 

Országos bajnoki 4. helyezést ért el a leány serdülő távolugró csapat, 1 sérült csapattárssal versenyezve. A csapat tagjai: Garamvölgyi Petra, GYéresi Luca, Suvák Bori, Erát Dalma. 

Országos bajnoki 5. helyezést ért el a leány serdülő magasugró csapat. A csapat tagjai: Suvák Bori, Helmli Réka, Pásztor Emma, Skriván Bíbor. 

Országos bajnoki 5. helyezést ért el a leány ifjúsági ötösugró csapat. A csapat tagjai: Kárpáti Enikő, Borhy Anna, Kovácsi Anna Karina, Erdélyi Gréta. 

Versenyzőink az elmúlt héten lebonyolított városi és megyei diákolimpia versenynapjait követően, nagyon erőltetett menet után álltak rajthoz az országos csapatbajnokságon. Nagyon fáradtan, sokan egyéni csúcsaiktól elmaradva, volt aki sérülten, de mindezek ellenére nagyon sikeresen versenyeztek az elmúlt hét végén.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán