Hírek

Szép teljesítmény a junioroktól a vb-ről

Aerobik

2018. május 30.

A juniorok versenyével indult az aerobik világbajnokság Portugáliában, ahol a PSN Zrt. sportolói nagyon erős mezőnyben tudtak szép eredményeket elérni.

Szép teljesítmény a junioroktól a vb-ről
Szépen teljesítettek a junior versenyzők a vb-n, az eredményeknek és a versenygyakorlatoknak is nagyon örült a magyar szakvezetés. Előzetesen arra számítottak a trénerek, hogy sportaerobik trióban vagy csoportban akár éremnek is örülhetnek majd a magyar sportolók, de a vártnál is erősebb mezőny gyűlt össze a megmérettetésre. 29 nemzet versenyzői álltak színpadra az utánpótlás korosztályban, nagyon erős orosz, román és vietnami fölénnyel. Az egy korosztállyal fiatalabb versenyzőknél három magyar érem is született, amely kimagasló teljesítmény, de ott sajnos nem szurkolhattunk pécsi versenyzőnek. A verseny végeztével jön azonban az igazi nagy dobás, hiszen a felnőttek is megérkeztek már Portugáliába, pénteken, szombaton és vasárnap állnak majd színpadra Bali Dánielék, hogy minél előkelőbb helyen végezzenek majd. Nagy az izgalom a magyar csapat háza táján, hiszen erős delegációval utaztak el hazánk legjobb aerobikosai, nagyon szurkolunk mindenkinek!  

A PSN Zrt. utánpótlás sportolóinak eredményei:        

Junior női egyéni: Ákoshegyi Dóra 10. hely

Trió: Ákoshegyi Dóra az Óbudai WDSE és a Flex-HD SE versenyzőivel közös trióban 6. helyezést ért el. Ostrosics Réka, Szabó Babett és Ulrich Dominika 19. helyen végzett.

Csoport: Ákoshegyi Dóra szintén a Flex-HD SE és az Óbudai WDSE versenyzőivel közös csoportban 4. helyen végzett, mindössze 5 századdal lemaradva a dobogóról.

Aerodance: A magyar csapat tagjaként Ulrich Dominika bronzérmes lett.

Edzők: Flex-HD SE: Kovácsné Laurinyecz Julianna, Kovács Judit (bíró volt a versenyen) Óbudai WDSE: Sipos Mónika, Sinkó Andrea, Hubacsek László, Farkas Balázs
PSN Zrt: Varga-Réfi Eszter (szintén bíróként tevékenykedett)  

A felnőttek pedig a következő formációkkal lépnek színpadra Portugáliában:

Bali Dániel - férfi egyéni

Mazács Fanni, Bali Dániel - vegyes páros

Mazács Fanni, Bali Dániel + Farkas Balázs (Flex-HD SE) - trió

Sümegi Odett, Mazács Fanni + Óbudai WDSE: Lőcsei Zoltán, Hajdú Kata; Flex-HD: Farkas Balázs, Magyar Anna, Ökrös Janka; Budaörsi DSE: Lendvay Réka - aerodance
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2021. március 8.

Aktuális heti versenyek

Korcsolya 2021. március 8.

Ezüstérmet szerzett a férfiváltó a vb-n

2021. március 5.

Folytatódnak az edzések