Hírek

Augusztusban folytatódik a kispályás bajnokság

Labdarúgás

2018. június 21.

Két osztályban is található 100 százalékos teljesítmény a félidőben.

Augusztusban folytatódik a kispályás bajnokság

Az Elit Ligában sokat fejlődött a Csofém csapata, amely jelenleg a tabella élén áll kimagaslóan jó teljesítményével, mindössze két döntetlen az együttes mérlege a nyolc győzelem mellett. Második helyen áll a Tűz-Partner, amely az utolsó tavaszi fordulóban is győzni tudott, a dobogó alján pedig a Forza Yellows áll. Az utolsó két helyen az újonc ITSH és a Duraku Pékség található. A góllövőlistát a Sportolda labdarúgója, dr. Fazekas Gábor vezeti, aki tíz mérkőzés alatt tizennégyszer talált be az ellenfelek kapujába.

A Fürge Nyuszi első osztályban a Rapid Body&Health céltudatos, eredményes játékkal áll az élen. A második helyen a szintén jó játékosokból álló és ezen felül még jól is erősítő Hotel Centrál tartózkodik. A tabellán egyre feljebb lépked a jelenleg harmadik Dozsó SE. A góllövőlista ebben az osztályban is nagyon szoros, a Rapid Body&Health labdarúgója, Gálosi Tibor tizenegy találattal áll az élen, őt a Minarik FC játékosa, Bendes Ákos követi tíz góllal.

A Szenior 50+ osztályban nőtt a csapatok száma, emellett igen kiegyenlített a bajnokság állása, mindössze hat pont a különbség az első és a negyedik helyezett között. A szezon felénél a Duplex Rota a listavezető, második helyen pedig az új csapatot nevező Fix-Ház Kft. áll. A harmadik és negyedik pozícióban pontazonosság van, a Techniq 2000 Kft. és az FC Gienger Hungária ugyanannyi pontot szerzett az eddigi fordulók során. A góllövőlistát fej-fej mellett vezeti a Techniq 2000 Kft. focistája, dr. Papp Zsolt és a Fix-Ház Kft. játékosa, Belanka Károly.

A szeniorok a tavaszi szezont a világbajnokság nyitányával egyidőben zárták, ugyan vissza van még 12 forduló, de az már most látszik, hogy a Forza Yellowsnak ismét nagy esélye van megnyerni a bajnokságot. Az éllovast nyolc ponttal követi a Fix-Ház és mindössze egyetlen ponttal marad le a másodiktól az újonc Tubák Kesztyű együttese.A góllövőlista élén a tizenegy forduló alatt harmincnégy gólt szerző Schweier Csaba áll, a Forza Yellows találatainak 43,5%-át egyedül ő szerezte.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. január 11.

Interjú Lukács Gergellyel

2020. december 31.

Búcsúzunk 2020