Hírek

Fazekas Milán egyéni csúcsokat futott

Atlétika

2018. július 3.

Hétről hétre jobb formában van a PSN Zrt. Sportiskola atlétája, Fazekas Milán, aki a felnőtt ob-n és a Gyulai István Memorial Magyar Nagydíjon is rajthoz állt.

Fazekas Milán egyéni csúcsokat futott

A 123. Felnőtt Magyar Bajnokságon nagy csatát hozott az 1500 méteres síkfutás döntője, amelyen mindössze 5 század döntött a helyezettek között, a pécsi sportoló végül az előkelő hetedik helye ért célba, 5000 méteren pedig az idei legjobbját futva 14:56,57-es idővel a nyolcadik helyen végzett.

A Magyar Nagydíjnak dobogós reményekkel vágott neki a PSN Zrt. sportolóka, végül mindössze hat tizeddel maradt el a harmadik helytől, egyéni csúcsot futva negyedikként zárt.

- Nagyon örülök az elmúlt három versenyemnek, a felnőtt ob igazán izgalmas volt számomra, hiszen már csak egy hajszál választott el 1500 méteren az ötödik helytől. Ráadásul 5000 méteren az idei legjobb eredményemet is megfutottam, így igazán örülök a teljesítményemnek. A Gyulai Memorialon pedig mindig nagy élmény versenyezni, a tavalyi helyezésemen itt is sikerült javítanom, az egyéni csúcs pedig kárpótol azért, hogy csak nagyon kevés választott el a dobogótól – árulta el a sportoló.

 

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2021. március 1.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. március 1.

Csillogó ruhák, spárgák, érmek

Atlétika 2021. március 1.

Egy hétvége alatt két egyéni csúcs

Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep