Hírek

Nem a jég, a nyitás csúszik

Korcsolya

2018. október 24.

A PSN Zrt. sajnálattal tájékoztatja a korcsolyázni vágyókat, hogy miközben tegnap még a Műjégpálya hétfői nyitását jeleztük előre, az időközben jelentős fordulatot ígérő időjárási előrejelzések miatt ez előrelátható néhány nappal későbbre tolódik.

Nem a jég, a nyitás csúszik

Egyrészt a keddi szélvihar olyan mennyiségű falavelet hordott a már jegesítés alatt álló pálya felületére, hogy annak letakarításához le kellett állítani a jégkészítést és leengedni a pályáról a nagy mennyiségű vizet.

Másrészt a pár napja még jelentősebb lehűlést ígérő meteorológiai előrejelzések mára alaposan megváltoztak, a legfrissebb jelzések szerint a hét végére 22 fokot meghaladó nappali és 15 fokot meghaladó éjszakai hőmérséklet várható térségünkben. Ez pedig a szabadtéri jégpálya esetében lehetetlenné teszi a korcsolyázásra alkalmas jégfelület készítését.

Az előrejelzések tükrében jelenleg az a legvalószínűbb, hogy az őszi szünet utolsó napjaira, azaz november 2-3-ára csökken le annyira a hőmérséklet, hogy a jégpálya végre valóban megnyithassa kapuit a közönség előtt.

A pontos dátumot web- és facebook-oldalainkon fogjuk közzétenni.

Megértésükre számítva: a PSN Zrt. vezetőségeKORÁBBAN ÍRTUK:

A hidegebb évszak beköszönte után sokan várták már a jégpályanyitás napját, hiszen a pécsi létesítmény kicsiknek és nagyoknak is kiváló kikapcsolódási, sportolási lehetőséget nyújt a téli időszakban. Az első vendégek október 29-én, hétfőn 9 órakor léphetik át a létesítmény kapuit és egészen 12 óráig csúszhatnak a jégen, de délután 17 és este 20 óra között is várják a korcsolyázni vágyókat. Az őszi szünetben (időjárástól függően) várhatóan ugyanezekben az időpontokban délelőtt és este tart majd nyitva a Műjégpálya.

A 2018/2019-es szezonra érvényes jegyárak:


MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Úszás 2018. december 18.

Közel 100 érmet szereztek úszóink

2018. december 18.

Gyertek korizni!

Lövészet 2018. december 17.

Csonka Zsófia magabiztos sikere

Úszás 2018. december 12.

Kenderesi Tamás 12. lett a vb-n