Hírek

Tornagyőzelemmel kezdték az évet

Vízilabda

2019. január 8.

Január 2-án már edzettek, majd az év első hétvégéjén nemzetközi tornát nyertek a PSN Zrt. Sportiskola 2004-es korosztályú vízilabdázói.

Tornagyőzelemmel kezdték az évet

A 2019-es esztendő második napján alapozó edzést vezényelt a pécsi pólósoknak a Török Viktor, Kovács Krisztián edzőpáros, de a szerb tornára indulás reggelén sem maradhatott el a tréning. A nyolccsapatos nemzetközi tornán nagyon erős és kiegyensúlyozott csapatok vettek részt, a magyar elit mellett román, török és szerb gárdák mérték össze tudásukat. A csoportkört egygólos vereséggel indították a PSN Zrt. sportolói, ám hamar javítani tudtak és bejutottak az elődöntőbe. A fináléba kerülésért a nagy múlttal rendelkező Steaua Bukaresttel kellett megmérkőzniük a magyar pólósoknak, akik jól vették az akadályt és két góllal jobbak voltak ellenfelüknél. Az óbecsei torna döntőjébe végül a PSN Zrt. Sportiskola és az OSC csapatai kerültek, az óriási küzdelmet és 6-6-os döntetlent hozó találkozón büntetők döntöttek a baranyai gárda javára, így a pécsi vízilabdázók visszavágtak a csoportkörben elszenvedett vereségért honfitársaiknak. Ráadásul a pécsi csapat egyik nagy tehetségének, Gaszt Rolandnak külön elismerték a teljesítményét, a szakmai zsűri ugyanis őt választotta a torna legjobb játékosának.

  • - Nagyon jól mutatja a torna színvonalát és kiegyenlítettségét, hogy egy-egy gólok, illetve az aranyéremért folytatott küzdelemben végül büntetők döntöttek a csapatok között, így a srácok megtapasztalhatták, mit kell nyújtani ahhoz, hogy meg tudjuk nyerni a kiélezett csatáinkat. Több olyan játékost is sikerült elvinnünk erre a tornára, aki akár két évvel is fiatalabb ennél a korosztálynál, ők ugyan nem jutottak annyi játéklehetőséghez, mint idősebb társaik, de számukra is nagy élmény volt a megmérettetés. Január 20-án folytatódik számunkra bajnokság, az ország egyik legjobb gárdáját, a KSI-t látjuk vendégül, bízom abban, hogy az óbecsei tornán tapasztalt formát és mentalitást sikerül akkor is megmutatnunk a vízben – árulta el a PSN Zrt. csapatának edzője, Török Viktor.
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. május 13.

Toboroz a vízilabda szakosztály

2021. május 10.

Aktuális heti versenyek